Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fabrica de tricotaje din Titu care produce haine pentru Prada, Valentino si Moncler

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fabrica de tricotaje din Titu care produce haine pentru Prada, Valentino si Moncler

Dupa Revolutie, un om de afaceri italian venea in Romania si punea bazele unui business de tricotaje, Tricottex. Afacerea avea sa mearga cativa ani, pentru ca apoi sa ia nastere Paola Confectii, fabrica din Titu, unde in prezent lucreaza peste 400 de. continuă pe Wall-Street Ro

Ministerul Afacerilor Externe propune achizitionarea a 15 autoturisme, dintre care unul blindat, pentru misiunile diplomatice din strainatate

Ministerul Afacerilor Externe propune achizitionarea a 15 autoturisme, printre care unul blindat, pentru innoirea parcului auto al misiunilor diplomatice ale Romaniei din strainatate, potrivit unui memorandum aprobat de Guvern. Autoturismul blindat este destinat misiunii diplomatice din Bagdad, iar celelalte pentru Alger, Abuja, Astana, Atena, Bratislava, Praga, Kiev, Rabat, Santiago de Chile, Sarajevo, Taskent, Tbilisi, Teheran si Vatican.

Cercetatorii au descoperit prima bacterie din SUA care poarta gene ce o fac rezistenta la antibiotice considerate ultima linie de aparare impotriva superbacteriilor

Cercetatori din New Jersey afirma, luni, ca au depistat in SUA probabil prima tulpina de bacterie E. Coli rezistenta la doua tipuri de antibiotice considerate in prezent drept ultima linie de aparare impotriva superbacteriilor, scrie Reuters.

Chefi din intreaga lume vor gati pentru victimele seismului din Amatrice: Fondurile vor fi donate Crucii Rosii din Italia (VIDEO)

Chefi din intrega lume sar in ajutorul victimelor curemurului din Italia. Jamie Oliver, Carlo Cracco, Antonello Colonna sau Davide Oldani, vor pregati in restaurantele lor preparatul simbol din.

Steaua si Astra si-au aflat adversarele din Europa League. Misiune grea pentru Astra

Steaua si Astra si-au aflat adversarele din grupele Europa League. Astfel, Steaua a fost repartizata in grupa , alaturi de Astra Giurgiu va juca in grupa , alaturi.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )