Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce fac de Revelion Klaus Iohannis, Liviu Dragnea sau Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
Ce fac de Revelion Klaus Iohannis, Liviu Dragnea sau Mihai Tudose

Presedintele Klaus Iohannis isi va petrece Revelionul in Sibiu, el fiind asteptat la miezul noptii in Piata Mare. Premierul Mihai Tudose a ales sa sarbatoreasca noaptea dintre ani la. continuă pe Antena3

Politic show:Cum ii duce PSD cu zaharelu pe primari;Ministerul Justitiei elaboreaza Codexul penal, care reuneste toate Codurile penale din UE;Liviu Dragnea: Cineva ii spune lui Iohannis ca statul paralel are efecte benefice pentru el, ceea ce e gresit

Ministerul Justitiei elaboreaza Codexul penal. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat pe pagina personala de Facebook, ca ministerul pe care il conduce are intr-o faza avansata elaborarea Codexului penal. 5 volume a cate 1000 de pagini vor reuni toate Codurile penale din Uniunea Europeana. Judecatorii ii cer lui Iohannis sa conteste legile justitiei la CCR. Forumul Judecatorilor din Romania ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa sesizeze Curtea Constitutionala in privinta legilor justitiei. Magistratii spun ca dezbaterea parlamentara pe tema acestor legi a ignorat punctul de vedere al magistraturii si avizele negative ale CSM.

Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. in 2018 spre 2019 o sa mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a declarat ca PSD a castigat alegerile, dar nu este lasat sa guverneze, vinovate.

Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. in 2018 spre 2019 o sa mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a declarat ca PSD a castigat alegerile, dar nu este lasat sa guverneze, vinovate.

Mihai Tudose, dupa ce Liviu Dragnea i-a recomandat sa fie mai calm: Ii recomand si eu lui Dragnea sa fie mai calm

Premierul Mihai Tudose i-a recomandat sefului sau pe linie de partid, Liviu Dragnea, sa fie mai calm, dupa ce liderul PSD ii facuse aceeasi recomandare, cu o zi in urma.

Mihai Tudose, reactie dura dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa fie mai calm: Nu avem autostrazi, nu avem spitale si vrem sa fim calmi! Ministrii sensibili sa isi scrie demisia!

Premierul Mihai Tudose a comentat sambata, la Antena 3, declaratiile presedintelui PSD Liviu Dragnea legate de o viitoare remaniere a guvernului. Eu cred ca cine e calm pe anumite zone, nu intelege ce se intampla. Daca vrem sa fim calmi ca nu avem autostrazi dupa 27 de ani de democratie, le urez succes celor care vor sa fie calmi. Eu nu pot sa fiu calm. N-avem spitale si vrem sa fim calmi, a afirmat premierul, adaugand ca, daca anumiti ministri s-au plans liderului PSD de temperamentul sau, acestia nu au decat sa-si scrie demisia.

Politic show: 41 de motive pentru care Liviu Dragnea merita titlul Omul Anului in 2017;Iordache: Nu puteam traduce textul legii in toate limbile de circulatie internationala;Iohannis-Dragnea, o relatie complicata

Serban Nicolae, despre mesajul Ambasadei Frantei la legile traduse ale Justitiei: Nu dau doi bani. Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca nu ii crede de. Dragnea, ultimatum pentru doi ministri din Cabinetul Tudose: Sa iasa public sa spuna ce stiu si cand voi fi arestat. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca.

Doua decrete privind eliberarea din functie a doi judecatori semnate astazi de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, a semnat astazi doua decrete ce fac referire sa eliberarea din functie a judecatorilor Nela Olimpia Achim si Traian Ionescu.

Promisiunile lui Liviu Dragnea, la final de an: in 2018, romanii vor trai mai bine ca in 2017. Asta este grija si obligatia guvernarii noastre (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a transmis cu ocazia Revelionului un mesaj catre romani in care le promite ca anul ce incepe va fi unul mult mai bun pentru el fata de cel care se.

Liviu Dragnea, in mesajul sau de Anul Nou: In 2018, romanii vor trai mai bine ca in 2017. Asta este grija si obligatia guvernarii noastre

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis, duminica, pe Facebook, ca romanii vor trai mai bine in 2018 decat in 201, asta este grija si obligatia guvernarii PSD si ca dincolo de lupta politica si excesele ei, raman faptele. Acesta a spus si ca Parlamentul a reusit sa dezbata si sa indrepte o parte importanta a legilor Justitiei, iar intreaga societate a fost parte a acestui proces.

Liviu Dragnea reclama ca nu are acces la dosarul Tel Drum

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, ca, desi a solicitat, nu are inca acces la dosarul Tel Drum, in care este acuzat printre altele de constituirea unui grup infractional organizat si de abuz in serviciu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )