Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mihai Tudose, dupa ce Liviu Dragnea i-a recomandat sa fie mai calm: Ii recomand si eu lui Dragnea sa fie mai calm

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose, dupa ce Liviu Dragnea i-a recomandat sa fie mai calm: Ii recomand si eu lui Dragnea sa fie mai calm

Premierul Mihai Tudose i-a recomandat sefului sau pe linie de partid, Liviu Dragnea, sa fie mai calm, dupa ce liderul PSD ii facuse aceeasi recomandare, cu o zi in urma. continuă pe Hotnews

Sa spuna cand voi fi arestat! Liviu Dragnea someaza public doi ministri din Cabinetul Tudose

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut joi o declaratie socanta. Dragnea a avertizat ca exista doi membri ai Guvernului care i-au spus ca sunt in posesia unor informatii potrivit carora liderul PS.

Liviu Dragnea, afirmatii dure despre incercarile de destabilizare a PSD. Sunt vizati doi membri ai Guvernului Tudose

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi ca unor membri ai Guvernului Tudose li s-a spus ca ar sunt buni sa devina presedinti ai PSD si i-a indemnat pe acestia sa spuna public din partea cui au.

Politic show: 41 de motive pentru care Liviu Dragnea merita titlul Omul Anului in 2017;Iordache: Nu puteam traduce textul legii in toate limbile de circulatie internationala;Iohannis-Dragnea, o relatie complicata

Serban Nicolae, despre mesajul Ambasadei Frantei la legile traduse ale Justitiei: Nu dau doi bani. Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca nu ii crede de. Dragnea, ultimatum pentru doi ministri din Cabinetul Tudose: Sa iasa public sa spuna ce stiu si cand voi fi arestat. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca.

Tensiuni intre protestatari dupa discutiile cu Mihai Tudose: Consideram aceasta intalnire ca un compromis inacceptabil

Discutiile de luni dintre premierul Mihai Tudose si reprezentantii protestatarilor s-au incheiat fara vreun rezultat concret. Ba mai mult intalnirea cu seful Guvernului ar fi dus la aparitia de.

intalnire cruciala la Guvern dupa valul de proteste: Premierul Mihai Tudose va discuta cu reprezentantii romanilor care au iesit in strada

Prim-ministrul Mihai Tudose se intalneste miercuri, in premiera, la Guvern, cu reprezentantii romanilor care au iesit in ultimele saptamani in strada, informeaza B1 TV.

Gabriel Liiceanu, scos de pe lista protestatarilor care ar fi trebuit sa se intalneasca cu Mihai Tudose: Au fost excluse orice persoane care puteau sa strice zenul intalnirii

Premierul Mihai Tudose se intalneste miercuri, la Guvern, cu reprezentantii romanilor care au iesit in ultimele saptamani in strada. intalnirea are loc loc dupa ce 43.

Intalnirea premierului Mihai Tudose cu reprezentantii organizatiilor civice a inceput. In fata Palatului Victoria se afla mai multi manifestanti care sustin delegatia intrata la discutii

Intalnirea premierului Mihai Tudose cu reprezentantii organizatiilor civice a inceput la ora 11. 00, la Palatul Victoria. La discutii participa si reprezentanti ai unor organizatii aflate la originea protestelor privind legislatia penala, care i-au solicitat lui Tudose o discutie pe tema legilor justitiei si a modificarilor codurilor penale, transmite Agerpres.

Raspunsul lui Mihai Tudose pentru rezist, privind demiterea lui Tudorel Toader

Premierul Mihai Tudose a afirmat, vineri, referindu-se la cererea unor organizatii civice privind demiterea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca ONG-urile nu stabilesc cine face parte dintr-un Guvern.

Mihai Tudose, anunt despre Casa Regala si Palatul Elisabeta

Premierul Mihai Tudose a precizat ca Guvernul va da un aviz negativ proiectului de lege privind reglementarea statutului juridic al Casei Regale si a subliniat ca Palatul Elisabeta a fost dat in folosinta.

Premierul Mihai Tudose, anunt despre evaluarea Laurei Codruta Kovesi

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat vineri ca nu a dorit sa stie nimic despre evaluarea procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, deoarece nu a dorit sa influenteze po.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )