Libnet.ro
UNICEF

01:05

O facatura la cel mai inalt nivel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O facatura la cel mai inalt nivel

Media internationala se straduie din rasputeri sa ne faca prizonierii iluziei ca ceva de importanta globala se intimpla zilele acestea: Marea intilnire Putin-Trump. Epocala, piramidala, decisiva. ce mai. supercalifragilisticexpialidocious. in realitate, o simpla facatura. e adevarat, cu dichis. continuă pe Ziarul Bursa

Acuzatii de la cel mai inalt nivel din Statele Unite: Rusia a intervenit in alegerile din Republica Moldova

Paul Ryan, presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul american, il critica pe presedintele Donald Trump pentru ca in timpul summitului cu Vladimir Putin a afirmat ca nu crede ca Rusia a fost implicata.

Indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Piata auto 2018: pariu pe 120.000 de unitati, dupa cel mai bun semestru din ultimii 9 ani

Piata auto a atins cel mai bun nivel din ultimii noua ani, vanzarile de masini noi au crescut cu 33%, la peste 60. 000 de vehicule in prima jumatate a anului 2018, conform unei analize Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de.

Expeditia din Altai, cel mai inalt munte din Siberie, s-a incheat cu succes

In perioada 1-12 iulie Asociatia Salvamont Dambovita a desfasurat expeditia Altai 2018, organizata de cu finantare din fonduri nerambursabile din partea Primariei Municipiului Targoviste. Expeditia a inceput din satul Tingur, situat in sudul Siberiei, de unde impreuna cu alti 8 alpinisti, a inceput urcarea pe valea raului Ak-kam.

Expeditia din Altai, cel mai inalt munte din Siberia, s-a incheiat cu succes

In perioada 1-12 iulie Asociatia Salvamont Dambovita a desfasurat expeditia Altai 2018, organizata de cu finantare din fonduri nerambursabile din partea Primariei Municipiului Targoviste. Expeditia a inceput din satul Tingur, situat in sudul Siberiei, de unde impreuna cu alti 8 alpinisti, a inceput urcarea pe valea raului Ak-kam.

Thibaut Courtois, cel mai bun portar al CM: Am nchis televizorul n minutul 94 ca sa nu-i vad pe francezi cum sarbatoresc titlul mondial

Belgianul Thibaut Courtois a stins televizorul in minutul 90+4 al finalei Cupei Mondiale, pentru a nu urmari cum sarbatoresc francezii titlul mondial, informeaza lequipe. fr. Din acest motiv, el a ratat si anuntul ca a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final.

Ponta, despre Fondul Suveran:Curtea Constitutionala a oprit cel mai mare jaf din Romnia de dupa 1989

Curtea Constituttionala a oprit cel mai mare jaf de dupa 1989, afirma Victor Ponta dupa ce judecatorii CCR au respins, miercuri, infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii.

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din istoria moderna

Jeff Bezos, fondatorul si directorul general al gigantului american de e-commerce Amazon. com Inc. a devenit in mod oficial cel mai bogat om din istoria moderna, cu o avere de 150 de miliarde de dolari, in termeni ajustati la inflatie, conform indicelui Bloomberg Billionaires.

DEZASTRU in cinematografie: Cel mai scump film din istoria CHINEI, retras din sali dupa trei zile

Cel mai scump film din istoria cinematografului chinez, Asura, cu un buget de 112 milioane de dolari, a fost retras din sali dupa doar trei zile. Pelicula a obtinut incasari de doar 48,7 milioane de yuani 6,2.

Jeff Bezos devine cel mai bogat din istoria moderna a lumii, cu o avere de 150 mld. dolari

Averea lui Jeff Bezos a depasit pragul de 150 mld. de dolari saptamana aceasta, fondatorul Amazon devenind astfel cel mai bogat om din istoria moderna a lumii. Averea lui Bezos este cu aproximativ 55 mld. de dolari mai mare decat cea a fondatorului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )