Libnet.ro
UNICEF

17:00

HP face din nou promisiuni, acum legate de imprimare 3D

Playtech Playtech,
HP face din nou promisiuni, acum legate de imprimare 3D

Sansele ca fiecare dintre noi sa fi avut la un moment dat o imprimanta HP sunt destul de mari. Compania este pana la urma unul dintre cei mai mari jucatori din aceasta piata. Este astfel si normal sa intre pe un segment la care se pricepe destul de bine si care promite destul de mult pe viitor. Vorbim despre imprimare 3D. Zvonurile au fost confirmate astazi, iar HP planuieste sa intre pe segmentul imprimantelor 3D si sa aduca pe piata []. continuă pe Playtech

Jessica Simpson si-a amanat din nou nunta. Din cauza parintilor de aceasta data

Din nou o amanare pentru Jessica Simpson! Cantareata si-a reprogramat iarasi nunta, insa de aceasta data din cauza parintilor ei.

Cea mai noua reclama Samsung: Din nou, coltii la concurenta! [VIDEO]

Dupa ce au anuntat la CES 2014 cateva tablete noi din gama Pro, cei de la Samsung s-au decis sa apeleze din nou la reclame agresive. Avand in vedere istoricul companiei cand vine vorba de campanii anti-Apple, nu ar trebui sa vina ca o surpriza de proportii faptul ca cea mai recenta reclama Samsung la o serie de tablete este pe acelasi ton agresiv. Vizavi de produsele prezentate, de aceasta data vorbim de Galaxy Note Pro si Galaxy Tab Pro.

Adrian Nastase a sesizat din nou Inspectia Judiciara a CSM, reclamand faptul ca motivarea in dosarul Zambaccian nu a fost redactata in 30 de zile

Fostul premier Adrian Nastase a sesizat din nou Inspectia Judiciara a CSM. El reclama ca judecatorii din completul condus de vicepresedintele Instantei Supreme nu au redactat motivarea in dosarul Zambaccian in.

Piata auto europeana revine in forta. Dacia, din nou pe primul loc in topul vanzarilor

Vanzarile de autoturisme noi din UE au urcat cu 8% in luna februarie, datorita imbunatatirii situatiei economice si preturilor mai reduse practicate de unii producatori, Dacia inregistrand din nou cea mai puternica crestere in topul marcilor.

Constantin Nita forteaza Guvernul sa-i dea din nou pe mana companiile energetice

Ministrul Economiei, Constantin Nita, nu se multumeste doar cu societatile de stat pe care le controleaza in prezent, ci le vrea si pe cele de la Departamentul pentru Energie. De aceea, a initiat un proiect de Ordonanta de Urgenta privind infiintarea unui nou departament, in subordinea Ministerului Economiei, prin care sa preia atributiile Departamentului pentru Energie asupra companiilor energetice. Ce explicatie are ministrul economiei pentru un astfel de demers? Daca nu se infiinteaza urgent acest departament, statul nu va putea sa-si respecte angajamentele fata de FMI referitoare la privatizari si restructurari. Reamintim ca atunci cand a fost ministru delegat pentru energie, Nita a facut tot posibilul si a reusit sa desprinda companiile energetice de Ministerul Economiei. Acum vrea sa reia procesul, dar in sens invers.

B1 TV, din nou peste Antena 3 in data de 18 martie 2014

B1 TV s-a situat, aseara, pe primul loc in topul audientelor pe piata televiziunilor de stiri. in intervalul 23:00 00:00, pe segmentul de populatie din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de.

Cum a ajuns autostrada Sibiu-Pitesti sa fie din nou o prioritate si de ce risca sa fie amanata in continuare

Demararea lucrarilor pentru autostrada Sibiu - Pitesti este prioritara pentru statul roman in ceea ce priveste fondurile europene inaintea altor tronsoane de autostrazi pe care guvernul le-a enumerat in strategia din decembrie anul trecut. Informatia vine de la Ministerul Fondurilor Europene, si nu de la Transporturile lui Dan Sova, in contextul in care Comisia Europeana a criticat oficial si neoficial propunerile si variantele partii romane pentru exercitiul financiar european 2014-2020. Totusi, desi este pusa de Comisia Europeana pe coridoarele prioritare si, mai nou, figureaza si pe documente ale guvernului ca prioritate pentru urmatoarele fonduri europene, autostrada Sibiu-Pitesti risca in continuare sa fie daca nu blocata, cel putin amanata substantial de catre autoritati.

Gigi Becali, din nou in fata instantei: Vrea sa mearga trei zile la manastire si sa se opereze in strainatate (VIDEO)

UPDATE 10:42: Becali le-a spus judecatorilor ca statul trebuie sa ii protejeze familia pe care nu a mai vazut-o de cand a intrat in inchisoare. El a afirmat ca nu a avut nicio propunere din partea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )