Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ce face Vodafone ca sa tina Romania conectata la internet in aceasta perioada

Playtech Playtech,
Ce face Vodafone ca sa tina Romania conectata la internet in aceasta perioada

Vodafone e al doilea operator, ca numar de clienti, si controleaza si operatiunile UPC. Astfel, pentru servicii fixe si mobile, operatorul sustine ca e pregatit sa tina romanii. continuă pe Playtech

Digi RCS RDS face un anunt pentru toti clientii. Ce trebuie sa faci si sa nu faci in aceasta perioada

Criza coronavirusului atrage masuri de urgenta luate de majoritatea companiilor, iar operatorii de telefonie mobila nu fac exceptie. Cel mai mare operator de cablu si internet din tara noastra, Digi RCS & RDS face un anunt de ultima ora. Compania isi indeama clientii sa ramana in siguranta in case si sa plateasca online, cu cardul, .

Cum se dau retete si cum se face vaccinarea in aceasta perioada. Ce solicita medicii de familie

Perioada grea pe care o traversam a schimbat protocolul si demersurile cu care eram obisnuiti. Iata ce solicita medicii de familie, cum se dau retete si cum se fac vaccinuri in aceasta perioada de foc? Ce solicita medicii de familie in perioada aceasta? Contextul epidemiei cu coronavirus a impins pe toata lumea sa renunte la .

Unde se ascunde Vulpita in aceasta perioada! Sefii de la Antena 1 i-au gasit cel mai bun loc

Vulpita, sau Veronica asa cum o stiu prietenii din Vaslui, a devenit populara in Romania in urma cu 2 luni, dupa o aparitie la emisiunea Acces Direct, difuzata pe Antena 1, reusind sa devina o figura de referinta pentru o tara intreaga. Cum a devenit celebra Veronica Stegaru Vulpita are 22 de ani si este .

Document Decret Stare de Urgenta: ce drepturi ne sunt ingradite in aceasta perioada

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de luni, decretul in contextul starii de urgenta cu privire la pandemia de coronavirus. Ce drepturi ne sunt ingadite pe o perioada de 30 de zile si cum se vor aplica masurile luate impotriva raspandirii virusului? Document Decret Stare de Urgenta Romania a luat rapid masuri pentru ca .

Ce a ajuns sa faca Marian Dragulescu in aceasta perioada. Totul este filmat

In plina criza epidemiologica viata merge inainte. Sportivii se adapteaza situatiei pentru a trece cu bine peste momentele grele. Un mare campion roman are o metoda speciala de a se mentine in forma si totul este filmat. Ce a ajuns sa faca Marian Dragulescu in aceasta perioada era de neimaginat in urma cu putin timp.

Ce se intampla cu salariile profesorilor care sunt nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada. Anuntul ministerului

Ministerul Educatiei, prin vocea ministrului Monica Anisie, incearca sa faca un pic de lumina si in ceea ce privesc salariile profesorilor care, in situatia data, sunt obligati ca, pana dupa sarbatorile pascale, sa stea acasa. Ce se intampla cu salariile profesorilor care sunt nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada Dupa ce Ministrul Educatiei, Monica .

Unde se ascunde Vulpita in aceasta perioada! Sefii de la Antena1 i-au gasit cea mai buna ascunzatoare

Citu: Daca reusim sa mentinem capacitatea de productie in viata in aceasta perioada, dupa aceea ne vom reveni foarte rapid

Statul trebuie sa-si achite facturile, sa ramburseze TVA, sa plateasca pensii, salarii, ajutoare sociale la timp si sa ofere acces la linii de creditare pentru capital de lucru ieftin pentru companii in aceasta perioada, ca sa ramana in viata, si daca reuseste sa mentina capacitatea de productie, dupa aceea ne vom reveni foarte rapid, a declarat, miercuri seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, potrivit Agerpres.

ANCOM: traficul in retelele telecom ar putea creste cu 50% in aceasta perioada

Traficul in retelele de comunicatii ar putea creste cu pana la 50% in aceasta perioada fata de situatiile normale, in contextul implementarii tot mai intense a muncii la distanta si al mutarii cursurilor scolare si universitare in mediul online, sustin.

Traficul in retelele de comunicatii va creste cu peste 50% in aceasta perioada: Cum se va schimba modul in care folosesc romanii internetul si telefonia - estimarile ANCOM

In contextul in care din ce in ce mai multe companii au implementat procedura de munca la distanta telemunca) pentru angajatii lor, este de asteptat ca serviciile de comunicatii electronice cele mai utilizate in aceste cazuri respectiv serviciile de voce mobila si serviciile de acces la internet fix si mobil, sa cunoasca o crestere semnificativa a traficului, au precizat miercuri pentru HotNews. ro oficialii Autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM). Unii furnizori estimeaza deja cresteri de trafic cu peste 50% fata de situatiile normale, spune autoritatea. Vezi in articol cum crede ANCOM ca va evolua traficul de date si voce in perioada urmatoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )