Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce facea Sebastian Ghita, cel mai tanar milionar din Romania, in urma cu zece ani

Antena3 Antena3,
Ce facea Sebastian Ghita, cel mai tanar milionar din Romania, in urma cu zece ani

In urma cu 10 ani, la 29 de ani, Sebastian Ghita avea 35 de milioane de euro avere. O imagine controversata, dar si un succes pe masura. Sebastian Ghita este unul dintre cei mai tineri antreprenori. continuă pe Antena3

Record: Cel mai lung frame din istoria snookerului disputat in calificarile pentru Crucible

Ultima zi a calificarilor pentru Campionatul Mondial de la Crucible, turneu care debuteaza sambata in Sheffield, a dus la corectarea recordului pentru cel mai lung frame din istoria snookerului la nivel profesionist.

Cel mai mare sindicat din Germania se opune fuziunii Thyssenkrupp - Tata Steel Europe

IG Metall, cel mai mare sindicat din Germania, se opune infiintarii unei societati mixte intre producatorul de otel ThyssenKrupp AG si gigantul indian Tata Steel, transmite Reuters.

Sebastian Ghita a aparut in presa din Serbia

Sebastian Ghita a aparut in presa din Serbia. Site-ul telegraf. rs a scris despre retinerea fostului deputat PSD. Fostul deputat Sebastian Ghita a fost localizat si retinut de politistii din.

Cel mai nedrept proces din istorie, luni, la Antena 3. Ana Maria Roman recreeaza procesul lui Iisus

Editie speciala, luni, la Antena 3, de la ora 17. Ana Maria Roman recreaza cel mai nedrept proces al istoriei. Atunci cand hotii sunt liberi, iar salvatorii trimisi la moarte, intr-o lume corupta .

Care este cel mai sanatos fruct din lume?

Cate fructe, atatea teorii. Si totusi exista un singur fruct despre care expertii in nutritie spun numai lucruri de bine, majoritatea considerandu-l cel mai sanatos din lume, scrie.

Vanzarile retail din Marea Britanie, in cel mai mare declin din ultimii sase ani

Vanzarile retail din Marea Britanie, la magazinele deschise de cel putin un an, au scazut cu 0,7% in primul trimestru din 2017, cel mai semnificativ declin din 2011, pe fondul inrautatirii increderii consumatorilor, afectati de cresterea inflatiei si de deprecierea lirei sterline, a anuntat ieri Consortiul Britanic de Retail BRC), transmite Bloomberg.

Ce a anuntat Sebastian Ghita in ultima inregistrare video. Din acel moment, nu a mai dat niciun semn

Sebastian Ghita a disparut din peisaj dupa ce a anuntat in ultima inregistrare video ca urmatoarea persoana despre care va face dezvaluiri este sefa DNA. Din acel moment, nu a mai dat niciun.

Nutritionistii au ajuns la un consens: Iata care este cel mai sanatos fruct din lume! (FOTO)

In ciuda faptului ca nutritionistii nu se pun de acord cand vine vorba de foarte multe alimente, s-a descoperit fructul despre care toti expertii in nutritie spun numai lucruri de bine, fructul co.

Rezervele de grau ale Europei ar putea ajunge la cel mai redus nivel din ultimii 13 ani

Rezervele de grau pastrate in Uniunea Europeana vor scadea probabil cu 37% pana la sfarsitul lunii iunie, la 10,1 milioane de tone, pe fondul recoltelor slabe, consumului solid si a cresterii peste asteptari a exporturilor, se arata intr-un raport realizat de firma de consultanta agricola Strategie Grains, transmite Bloomberg, preluat de Agerpres.

Business report:Pasajul Ciurel ar putea fi gata pana la sfarsitul anului. Cel mai scump drum din Bucuresti va avea trei benzi pe sens;Directorul general al Metrorex, Marin Aldea: Proiectul Magistralei 6 continua;Romania, pe primul loc in Europa la creste

000 de locuinte noi vor aparea pe harta Bucurestiului anul acesta. Preturile cresc cu 5-7%. Circa 12. 000 de locuinte aflate in constructie in. Mercedes-Benz Clasa S facelift - Imagini cu interiorul. Mercedes-Benz a publicat un comunicat de presa care explica viitoarele tehnologii de pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )