Libnet.ro
UNICEF

23:30

Facebook, amendata in Marea Britanie pentru scandalul Cambridge Analytica

Antena3 Antena3,
Facebook, amendata in Marea Britanie pentru scandalul Cambridge Analytica

Facebook va fi amendata in Marea Britanie pentru scandalul Cambridge Analytica de catre comisariatul pentru protectia datelor personale, sanctiunea fiind de 500. 000 de lire sterline, maximul permis. Reamintim, . continuă pe Antena3

Facebook, la un pas de PRIMA AMENDA: Ce suma trebuie sa plateasca in SCANDALUL Cambridge Analytica

Arbitrul britanic de protectie a datelor ICO) a anuntat ca intentioneaza sa amendeze Facebook cu 500 de mii de lire in scandalul Cambridge Analytica. Motivul pronuntat pentru amenda este faptul ca platforma.

Facebook, aproape de prima amenda n scandalul Cambridge Analytica

Arbitrul britanic de protectie a datelor ICO) a anuntat ca intentioneaza sa aplice o amenda de 500. 000 de lire celor de la Facebook, subiectul fiind scandalul Cambridge Analytica si modul improriu in care a gestionat datele a milioane de utilizatori.

Criza politica majora in Marea Britanie: Ministrul de Externe a demisionat la cateva ore dupa plecarea si a celui pentru Brexit

Marea Britanie trece printr-o criza politica majora dupa ce premierul Theresa May a reusit sa obtina o intelegere negociata intens cu ministrii sai privind Brexitul. Ministrul de Externe, Boris Johnson.

intamplare FARA PRECEDENT in Marea Britanie: Un medic a ramas fara slujba, dupa ce a zis ca sexul unui om este determinat prin nastere

Doctorul David Mackereth, in varsta de 55 de ani din Marea Britanie, acuza National Health Service ca i-a incalcat dreptul la libertatea de expresie dupa ce a fost dat afara pentru ca a sustinut ca.

A murit una dintre cele doua persoane otravite in Marea Britanie

Una dintre cele doua persoane otravite cu neurotoxina Noviciok, in Marea Britanie, a murit. Potrivit autoritatilor din Regat, femeia in varsta de 44 de ani a murit duminica seara la spital, iar a doua.

Facebook a nimerit intr-un scandal cu Rusia in cel mai prost moment

Anul acesta a fost unul istoric pentru Facebook si nici macar nu s-a terminat. Din martie pana in prezent, dupa scandalul Cambridge Analytica, compania a trecut prin tot felul de momente straine pana acum. Mai nou, aceleasi probleme ca in cazul Cambridge Analytica au starnit un scandal in care e implicata Rusia. Din martie pana [].

Marea Britanie: Boris Johnson a demisionat din guvern

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, a demisionat luni din functie, parasind si el guvernul dupa fostul ministru pentru Brexit, David Davis, la doar cateva zile dupa ce premierul Theresa May si-a asigurat sprijinul - obtinut cu greu - din partea principalilor ministri cu privire la strategia de iesire din UE, anunta Reuters.

Marea Britanie: Dominic Raab, un eurosceptic, a fost numit ministru pentru Brexit

Euroscepticul Dominic Raab a fost numit luni ministru pentru Brexit in guvernul britanic, dupa ce in urma cu o zi David Davis a demisionat din acest post, din cauza dezacordurilor cu orientarea dorita de premierul Theresa May, a anuntat Downing Street, potrivit AFP.

Demisie SOC in guvernul condus de Theresa May: E tot mai putin probabil ca Marea Britanie sa PARASEASCA Uniunea Europeana

Demisie de ultima ora in guvernul condus de Theresa May. David Davis, ministrul britanic pentru Brexit, si-a prezentat demisia pe fondul dezacordului sau fata de pozitia sefei sale in legatura cu procesul.

Marea Britanie: Ministrul pentru Brexit, David Davis, a demisionat

Ministrul pentru Brexit David Davis a demisionat din guvernul britanic, anunta BBC. Demisia lui vine la cateva zile dupa ce Theresa May a asigurat suportul cabinetului pentru planul de Brexit, in ciuda criticilor ca era moale si ca, in realitate, e un un Brexit doar cu numele. Luni, May urmeaza sa le prezinte parlamentarilor britanici propunerile privind o zona de liber schimb pentru marfuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )