Libnet.ro
UNICEF

09:00

Facebook anunta o donatie de 20 milioane de dolari pentru sprijinirea eforturilor globale de a limita efectele COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Facebook anunta o donatie de 20 milioane de dolari pentru sprijinirea eforturilor globale de a limita efectele COVID-19

Facebook a anuntat vineri o donatie de 20 milioane de dolari pentru sprijinirea eforturilor globale de a limita efectele raspandirii COVID-19. Pana in prezent peste 140. 000 de persoane au fost infectate cu coronavirus si s-au inregistrat peste 5. 100 de decese. in Europa au murit peste 1. 000 de oameni in Italia, 122 in Spania, 61 in Franta si 10 in Marea Britanie si Olanda acestea fiind tarile cu cel mai mare numar de victime). continuă pe Hotnews

Bill Gates si alti finantatori au strans 125 milioane dolari pentru gasirea unui tratament impotriva coronavirusului COVID-19

Fondatorul companiei Microsoft Bill Gates, impreuna cu alti finantatori, asigura un buget de pana la 125 de milioane de dolari pentru finantarea eforturilor stiintifice de realizare a unui tratament impotrova noului coronavus, COVID-19.

FMI aproba eliberarea unei transe de imprumut de 20 milioane de dolari pentru Republica Moldova

Consiliul Directorilor Executivi ai Fondului Monetar International a aprobat joi eliberarea unei transe de imprumut in valoare de 14,4 milioane DST drepturi speciale de tragere), aproximativ 20 milioane de dolari SUA, dupa ce a discutat si aprobat raportul echipei de experti ai FMI care a efectuat o vizita la Chisinau la inceputul lunii februarie, informeaza un comunicat de presa al institutiei financiare.

Celula de criza pentru sprijinirea operatorilor din turism: in Bucuresti se inregistreaza o scadere de aproximativ 30% in gradul de ocupare

Masuri luate la nivelul Ministerului Economiei pentru a combate efectele negative pe care epidemia de coronavirus o are asupra operatorilor din turism. A fost cosnstituita o celula de criza care va lua masuri.

Raed Arafat anunta adoptarea unor masuri noi pentru evitarea raspandirii epidemiei cu coronavirus

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat marti seara, ca autoritatile pregatesc noi masuri de precautie prin care sa limiteze raspandirea epidemiei de coronavirus, in contextul in care Romania a ajuns sa aiba in prezent 29 de imbolnaviri cu noul coronavirus. Ce evenimente importante vor avea loc astazi Astfel, astazi, 11 martie .

Facebook doneaza 10 milioane de dolari pentru lupta impotriva pandemiei de coronavirus. Si tu poti dona!

Facebook doneaza 10 milioane de dolari pentru lupta impotriva pandemiei de coronavirus, a anuntat vineri directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg.

Dodon da asigurari ca Moldova va primi 200 de milioane de dolari de la Guvernul Rusiei, in pofida deprecierii semnificative a rublei rusesti

Presedintele Igor Dodon este sigur ca imprumutul promis pentru Republica Moldova de catre Federatia Rusa, pentru reabilitarea drumurilor, in suma de 200 milioane de dolari, pentru anul 2020, va ajunge in scurt timp in tara, in pofida deprecierii semnificative a rublei rusesti, cauzate de prabusirea pretului la petrol.

Dopaj: Federatia Rusa de Atletism, amendata cu 10 milioane de dolari La JO, cel mult zece atleti rusi sub drapel neutru

Federatia Rusa de Atletism a fost amendata cu 10 milioane de dolari pentru incalcarea regulamentelor antidoping. La Jocurile Olimpice de la Tokyo vor putea participa doar cel mult zece atleti rusi sub drapel neutru, a anuntat World Athletics.

Agentia Nationala de imbunatatiri Funciare a alocat 72 milioane lei pentru lucrarile la infrastructura de irigatii

Agentia Nationala de imbunatatiri Funciare ANIF) a alocat pentru campania de irigatii din acest an in total 72 milioane de lei pentru lucrarile de intretinere si reparatii aferente infrastructurii principale de irigatii apartinand ANIF, pentru energia electrica necesara functionarii statiilor electrice de pompare si pentru apa preluata din sursa.

40 milioane euro, pentru startup-uri europene de educatie, printr-un nou fond de investitii

Startup-urile europene de tehnologie in domeniul educatiei edtech) vor putea obtine finantari dintr-un nou fond de investitii in valoare de 40 de milioane de euro, lansat recent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )