Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facebook anunta stergerea unor conturi. Care sunt utilizatorii vizati

Antena3 Antena3,
Facebook anunta stergerea unor conturi. Care sunt utilizatorii vizati

Corporatia Facebook a anuntat marti ca a sters 32 de pagini si conturi din reteaua sociala cu acelasi nume, dupa ce a identificat o campanie coordonata de influentare a alegerilor parlamentare partiale care. continuă pe Antena3

Facebook anunta ca a sters zeci de conturi. Care este motivul

Corporatia Facebook a anuntat marti ca a sters 32 de pagini si conturi din reteaua sociala cu acelasi nume, dupa ce a identificat o campanie coordonata de influentare a alegerilor parlamentare partiale care.

Institutul Elie Wiesel critica modul expeditiv n care sunt relatate pogromurile evreilor n Marea istorie ilustrata a Romniei si a Republicii Moldova scrisa de Ioan-Aurel Pop si Ioan Bolovan

Alexandru Florian, directorul general al Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel, critica, intr-o scrisoare deschisa catre acad. Ioan-Aurel Pop si prof. univ. Ioan Bolovan, modul in care sunt relatate pogromurile evreilor in volumul Marea istorie ilustrata a Romaniei si a Republicii Moldova.

Tudorel Toader, despre cele 300 de dosare in care sunt cercetati magistrati: Asa se poate justifica infiintarea noii sectii in cadrul Ministerului Public

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, referindu-se la existenta a 300 de dosare la DNA in care sunt cercetati magistrati, ca asa se poate justifica impotrivirea privind infiintarea noii sectii.

Structura centrala a DNA preia de la DNA Ploiesti dosarele in care sunt implicati membrii familiei Cosma

Procurorul-sef interimar al DNA, Anca Jurma, a dispus ca Structura centrala a institutiei sa preia de la DNA Ploiesti dosarele penale care ii privesc pe Vlad Cosma, Andreea Cosma si Mircea Cosma. Stire in.

ULTIMUL TRIB. Care sunt vedetele care participa la show-ul de la Antena 1

ULTIMUL TRIB Triburile din Madagascar sunt completate de sapte vedete pregatite sa lupte in insula africana! Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclee Mohamad, Ionut Iftimoaie, Paula Chirila si.

Care sunt cele mai cautate facultati de la Universitatea Bucuresti. O specializare a ajuns la concurenta si de 20 de candidati pe loc

Concurenta acerba si in acest an pentru un loc de student la Universitatea din Bucuresti! Din aproximativ 20. 000 de studenti care au incercat sa obtina unu dintre cele circa 4. 250 de locuri bugetate din cadrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )