Libnet.ro
UNICEF

17:15

Facebook anunta ca a sters zeci de conturi. Care este motivul

Antena3 Antena3,
Facebook anunta ca a sters zeci de conturi. Care este motivul

Corporatia Facebook a anuntat marti ca a sters 32 de pagini si conturi din reteaua sociala cu acelasi nume, dupa ce a identificat o campanie coordonata de influentare a alegerilor parlamentare partiale care. continuă pe Antena3

Facebook anunta stergerea unor conturi. Care sunt utilizatorii vizati

Corporatia Facebook a anuntat marti ca a sters 32 de pagini si conturi din reteaua sociala cu acelasi nume, dupa ce a identificat o campanie coordonata de influentare a alegerilor parlamentare partiale care.

Mihai Voropchievici: Unii oameni nu stiu ca poseda energii negative. Care este cea mai banala dintre acestea, dar care poate face mult rau

Mihai Voropchievici afirma ca exista persoane care nu stiu foloseasca energiile negative pe care le poseda. Cateodata poti sa faci o problema unei alte persoane. Cea mai groaznica dintre ele este deochiul.

Numai de bine. Cum descoperi usor care este stilul tau vestimentar - VIDEO

Stilul vestimentar ne reprezinta si este cartea noastra de vizita. Arata ce fel de pesoana suntem, dar si care sunt obiectivele noastre. Aura Anghel, consultant de imagine a ajutat-o pe Georgiana Mihaila sa.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL, inclusiv in marile orase din Romania! Care este situatia in Bucuresti

Autovehiculele pe motorina nu vor mai circula mult pe soselele din Europa. Mai multe tari de pe batranul continent, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3562 seconds )