Libnet.ro
UNICEF

14:00

Facebook a anuntat planul anti-manipulare la alegerile europarlamentare. Mesajul care va aparea la postarile sponsorizate

Hotnews Hotnews,
 Facebook a anuntat planul anti-manipulare la alegerile europarlamentare. Mesajul care va aparea la postarile sponsorizate

Cu doua luni inainte de alegerile europarlamentare, Facebook, intens criticata pentru rolul avut in diseminarea stirilor false si a propagandei, a anuntat strategia prin care lupta contra amenintarilor si prin care vrea sa dea dovada de transparenta. Cei care cumpara publicitate pentru alegeri trebuie sa fie autorizati in tara respectiva, iar langa anunturi va scrie cine plateste si cat a fost bugetul campaniei. Informatiile vor fi destinate si autoritatiilor, pentru ca acestea sa poata vedea daca sunt respectate regulile de finantare ale campaniilor. Alegerile pentru Parlamentul European vor fi pe 26 mai. continuă pe Hotnews

Facebook a anuntat planul de bataie pentru a impiedica incercarile de manipulare inainte de alegerile europarlamentare

Cu doua luni inainte de alegerile europarlamentare, Facebook, intens criticata pentru rolul avut in diseminarea stirilor false si a propagandei, a anuntat strategia prin care lupta contra amenintarilor si prin care vrea sa dea dovada de transparenta. Cei care cumpara publicitate pentru alegeri trebuie sa fie autorizati in tara respectiva, iar langa anunturi va scrie cine plateste si cat a fost bugetul campaniei. Informatiile vor fi destinate si autoritatiilor, pentru ca acestea sa poata vedea daca sunt respectate regulile de finantare ale campaniilor. Alegerile pentru Parlamentul European vor fi pe 26 mai.

Astazi este ultima zi in care pot fi depuse candidaturile pentru alegerile europarlamentare din 26 mai

Termenul pentru depunerea candidaturilor la alegerile europarlamentare din 26 mai expira astazi, la ora 24. Listele de candidaturi ale partidelor si candidaturile independente se depun la Biroul Electoral Central BEC) insotit de 200. 000 de semnaturi in cazul partidelor si de 100. 000 de semnaturi pentru candidaturile independente.

PMP a depus la BEC lista de candidati pentru alegerile europarlamentare

PMP a depus, astazi, la Biroul Electoral Central, lista de semnaturi de sustinere si cea de candidati pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

Victor Ponta, Corina Cretu, Mihai Tudose si fostul premier al Republicii Moldova deschid lista Pro Romania pentru alegerile europarlamentare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, comisarul european Corina Cretu si fostul prim-ministru Mihai Tudose deschid lista pentru alegerile europarlamentare.

PSD, Miscare decesiva pentru alegerile europarlamentare

Partidul Social Democrat a depus, marti,la Biroul Electoral Central BEC) dosarele de candidaturapentru alegerile europarlamentare. Sunt onorata sa fac parte din echipa Partidului Social.

PSD, miscare decisiva pentru alegerile europarlamentare

Partidul Social Democrat a depus, marti,la Biroul Electoral Central BEC) dosarele de candidaturapentru alegerile europarlamentare, ce vor avea loc la data de 26 mai. Sunt onorata sa fac parte din.

INAINTE DE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Facebook anunta noi reguli privind reclamele politice

Richard Allan, vicepresedintele Facebook privind politici globale, a declarat ca scopul noilor reguli este sa asigure ca reteaua sociala nu este folosita de agenti straini pentru a influenta alegerile.

LISTELE PENTRU ALEGERILE EUROPARLAMENTARE La vremuri noi, tot noi

Biroul Electoral Central a incheiat, ieri, prima etapa in calendarul alegerilor europarlamentare ce vor avea loc in 26 mai 2019 si care a constat in inregistrarea listelor de candidati a tuturor formatiunilor politice care doresc sa participe la acest scrutin. La o prima vedere, din analiza listelor de candidati depuse de formatiunile politice parlamentare nu vedeam prea multe noutati.

APADOR-CH critica demersul lui Iohannis privind referendumul: Acesta nu trebuie tratat ca un autobuz electoral pentru a influenta alegerile europarlamentare

Asociatia APADOR-CH sustine ca referendumul privind justitia nu ar trebui organizat in aceeasi zi a alegerilor europarlamentare, intrucat exista riscul deturnarii acestei teme importante in scopuri electorale, pentru a influenta rezultatul scrutinului. Organizatia explica astfel de ce nu a mers la consultarile de marti initiate de presedintele Klaus Iohannis, pe care il acuza, indirect, ca face jocuri politice.

MOTIVAREA DECIZIEI CCR DIN 13 MARTIE 2019: Constitutia nu interzice desfasurarea referendumului simultan cu alegerile europarlamentare

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a publicat motivarea deciziei din 13 martie 2019 prin care a admis partial obiectiile formulate de presedintele Klaus Iohannis cu privire la legea prin care se modifica si se completeaza unele acte normative in materie electorala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )