Libnet.ro
UNICEF

19:15

Facebook va elimina reclamele la remedii miraculoase pentru coronavirus

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Facebook va elimina reclamele la remedii miraculoase pentru coronavirus

Facebook nu va mai permite reclamele care promit leacuri pentru Covid-19 coronavirus, a scris Mashable. Am decis recent sa interzicem reclamele care se refera la coronavirus e153;i care creeaza panica, sugeracentnd faptul ca ar putea oferi e153;i remedii,. continuă pe Wall-Street Ro

Facebook blocheaza reclamele inselatoare legate de coronavirus

Facebook a anuntat ca va interzice si va sterge reclamele care promit leacuri pentru infectia cu coronavirus, dar si pe cele care ar putea crea panica nejustificat in randul populatiei, scrie Reuters.

Medicamentul pentru coronavirus, confirmat de OMS: cand va ajunge la pacienti

Organizatia Mondiala a Sanatatii a confirmat numele unui medicament care ar putea trata simptomele coronavirus. Datorita comunicatului pe marginea acestui subiect, valoarea actiunilor producatorului a explodat. Conform unui oficial OMS, compania americana Gilead Sciences are in portofoliu un medicament cu mari sanse de a fi utilizat in tratamentul coronavirus. Mai trebuie facute cateva teste, dar .

Raed Arafat, anuntul asteptat de romani: Cand am putea avea un vaccin pentru coronavirus

Raed Arafat sustine ca anul viitor este posibil sa existe un vaccin pentru coronavirus, iar atunci efectul acestuia va incepe sa scada.

Ironiile unui preot despre coronavirus: Mai predispusi la imbolnavire sunt cei care toata ziua stau cu ochii beliti la TV

Persoanele care nu folosesc agheazma, uleiul sfintit, nu-si fac semnul crucii si nu spun Tatal nostru sunt predispuse la imbolnavirea cu coronavirus scrie ironic un preot din Hunedoara pe contul personal de Facebook.

Italieni jefuiti in case de persoane deghizate in paramedici, care spuneau ca ii testeaza pentru coronavirus

In plina epidemie de coronavirus, italienii se confrunta cu mai multe cazuri socante de escrocherii in regiunile nordice afectate. Hoti deghizati in paramedici au dat mai multe spargeri dupa ce au pretins.

Dr. Streinu Cercel: in acest moment, nu exista niciun test in desfasurare pentru coronavirus

Managerul Institutul de Boli Infectioase Matei Bals Adrian Streinu Cercel a declarat, luni seara, la sfarsitul conferintei Ministerului de Interne, ca in Romania nu exista niciun caz de coronavirus, ca s-au facut mai multe teste, dar persoanele testate nu aveau virusul, iar acum nu exista niciun test in lucru nefiind cazul.

Leacul pentru coronavirus ar fi fost gasit de o companie din USA. Reactia lui Raed Arafat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a comentat, marti, la Sinteza zilei, anuntul privind unui posibil tratament aflat in dezvoltare in Statele Unite ale Americii.

Raed Arafat: Anul viitor am putea avea un vaccin pentru coronavirus

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca anul viitor am putea avea un vaccin pentru COVID-19. Arafat da asigurari ca statul dispune de fondurile necesare pentru a.

Sinteza zilei. Dovada ca Romania nu este pregatita pentru coronavirus

Dezvaluire socanta, luni seara, la Antena 3. Compania Nationala Unifarm, cea care ar trebui sa detina stocul epidemic necesar pentru o epidemie cum este cea provocata de coronavirus nu detine materialele necesare.

Streinu-Cercel: Exista 150 de kituri de testare pentru coronavirus, problema este a mastilor si a costumelor de protectie, care trebuie importate Virusul se transmite relativ simplu

Managerul Institutul de Boli Infectioase Matei BalsAdrian Streinu Cercel, atrage atentia ca noul coronavirus se transmite foarte usor, pe calea aerului, el sustinand ca ce fac apa si sapunul nu face nicun dezinfectant. intrebat luni dimineata, la Digi 24, cat de pregatite sunt autoritatile, Cercel a spus ca la acest moment exista kituri de testare pentru 150 de pacienti, insa nu sunt masti si nici costume de protectie, care trebuie importate.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )