Libnet.ro
UNICEF

18:00

Leacul pentru coronavirus ar fi fost gasit de o companie din USA. Reactia lui Raed Arafat

Antena3 Antena3,
Leacul pentru coronavirus ar fi fost gasit de o companie din USA. Reactia lui Raed Arafat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a comentat, marti, la Sinteza zilei, anuntul privind unui posibil tratament aflat in dezvoltare in Statele Unite ale Americii. continuă pe Antena3

Leacul pentru coronavirus, asa cum e descris in cartea din 1981 care ar fi prezis epidemia actuala

Aparitia coronavirusului ar fi fost prezisa inca din 1981 de scriitorul Dean Koontz, in cartea The Eyes of Darkness.

Mogulul american Harvey Weinstein a fost gasit vinovat pentru viol

Producatorul de film american Harvey Weinstein 67 de ani) a fost gasit vinovat in procesul pentru viol. El risca zeci de ani de inchisoare.

Harvey Weinstein a fost gasit vinovat de hartuire sexuala si viol

Harvey Weinstein a fost gasit, luni, vinovat de catre juriu de hartuire sexuala si viol de gradul al treilea. A fost gasit nevinovat la alte capete de acuzare mai grave si anume agresiune sexuala si viol de gradul I.

Medicamentul pentru coronavirus, confirmat de OMS: cand va ajunge la pacienti

Organizatia Mondiala a Sanatatii a confirmat numele unui medicament care ar putea trata simptomele coronavirus. Datorita comunicatului pe marginea acestui subiect, valoarea actiunilor producatorului a explodat. Conform unui oficial OMS, compania americana Gilead Sciences are in portofoliu un medicament cu mari sanse de a fi utilizat in tratamentul coronavirus. Mai trebuie facute cateva teste, dar .

Raed Arafat, anuntul asteptat de romani: Cand am putea avea un vaccin pentru coronavirus

Raed Arafat sustine ca anul viitor este posibil sa existe un vaccin pentru coronavirus, iar atunci efectul acestuia va incepe sa scada.

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

Italieni jefuiti in case de persoane deghizate in paramedici, care spuneau ca ii testeaza pentru coronavirus

In plina epidemie de coronavirus, italienii se confrunta cu mai multe cazuri socante de escrocherii in regiunile nordice afectate. Hoti deghizati in paramedici au dat mai multe spargeri dupa ce au pretins.

Raed Arafat: Anul viitor am putea avea un vaccin pentru coronavirus

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca anul viitor am putea avea un vaccin pentru COVID-19. Arafat da asigurari ca statul dispune de fondurile necesare pentru a.

Dr. Streinu Cercel: in acest moment, nu exista niciun test in desfasurare pentru coronavirus

Managerul Institutul de Boli Infectioase Matei Bals Adrian Streinu Cercel a declarat, luni seara, la sfarsitul conferintei Ministerului de Interne, ca in Romania nu exista niciun caz de coronavirus, ca s-au facut mai multe teste, dar persoanele testate nu aveau virusul, iar acum nu exista niciun test in lucru nefiind cazul.

Sinteza zilei. Dovada ca Romania nu este pregatita pentru coronavirus

Dezvaluire socanta, luni seara, la Antena 3. Compania Nationala Unifarm, cea care ar trebui sa detina stocul epidemic necesar pentru o epidemie cum este cea provocata de coronavirus nu detine materialele necesare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )