Libnet.ro
UNICEF

14:00

Facebook: IMM-urile din Romania care fac comert international ar putea creste numarul locurilor de munca

Hotnews Hotnews,
 Facebook: IMM-urile din Romania care fac comert international ar putea creste numarul locurilor de munca

IMM-urile care fac comert international au mai multa incredere in economie si ar putea creste numarul locurilor de munca, arata un studiu realizat de Facebook, Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) si Banca Mondiale. Doar un sfert dintre firmele mici romanesti au activitate comerciala la nivel international. Iata principalele puncte prin care mediul online influenteaza capacitatea IMM-urilor de a-si desfasura activitatea comerciala si de a se dezvolta la nivel international. continuă pe Hotnews

[Infografic] Harta farmaciilor din Romania. Care sunt judetele invadate de marile lanturi

In Romania sunt in jur de 7. 700 de farmacii, iar dintre cele 41 de judete, 11 au mai putin de 100 de farmacii. Cele mai multe unitati se gasesc in Bucuresti, aproape 1. Concurenta dintre marile lanturi se poate observa cel mai bine in Capitala.

Femei-militar din Romania in misiune in Afganistan (FOTO)

Ioana, Roxana si Daniela sunt trei dintre cele aproximativ 20 de femei-militar din Romania care participa la misiunile pe care Armata Romana, sub egida Aliantei Nord-Atlantice NATO), le desfasoara.

Un cunsocut rapper din Romania, in doliu: A fost injunghiat mortal azi dimineata... (FOTO)

Un cunsocut rapper din Romania este in doliu. Tarzy a facut anuntul pe Facebook. Un prieten de-al meu a fost injunghiat mortal azi dimineata! Odihneste-te in pace, prieten.

CEDO sanctioneaza supravegherea comunicatiilor electronice de catre o companie din Romania, in dosarul in care un angajat a fost concediat pentru ca trimitea mesaje personale

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului a sanctionat marti, in apel, supravegherea mailurilor private de catre o companie din Romania pentru a-si concedia un angajat, in 2007, anunta AFP.

UPDATE CEDO sanctioneaza supravegherea comunicatiilor electronice de catre o companie din Romania, in dosarul in care un angajat a fost concediat pentru ca trimitea mesaje personale

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului a sanctionat marti, in apel, supravegherea mailurilor private de catre o companie din Romania pentru a-si concedia un angajat, in 2007, anunta AFP.

Un pakistanez a fugit dintr-un centru pentru refugiati din Romania

Un cetatean originar din Pakistan, care intrase in Romania si ceruse azil, a fugit dintr-un centru de custodie publica, a anuntat, marti, Politia de Frontiera.

Cel mai bun hairstylist din Romania in 2017 va fi anuntat in luna noiembrie la Bucuresti

Cel mai bun hairstylist al noii generatii de specialisti din Romania va fi desemnat la Bucuresti in luna noiembrie in urma unei preselectii riguroase si a unor probe de tehnica si creativitate.

O artista cunoscuta din Romania a dat teapa unui hotel. A spart ecranul unui televizor si apoi a fugit (FOTO)

Una dintre cele mai apreciate artiste din Romania a dat teapa unui patron de hotel. Oana Radu, pentru ca ea e protagonista, a stat cazata la hotel in seara de vineri spre sambata, iar dimineat.

Alianta Pacientilor Cronici din Romania cere schimbarea conducerii Spitalului Colentina, dupa demisia doctorului Ionut Gobej

Alianta Pacientilor Cronici din Romania APCR) cere schimbarea conducerii interimare a Spitalului Colentina, dupa ce medicul Ionut Gobej, fondator al Sectiei de Neurochirurgie, si-a dat demisia luni din functia detinuta in cadrul spitalului.

Decizie importanta pentru padurile din Romania. Ce a decis Senatul

Decizie importanta pentru padurile din Romania. Exportul de lemne de foc va fi interzis pentru trei ani. Propunerea legislativa a fost aprobata de Senat cu 91 de voturi si vizeaza interzicerea exportului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )