Libnet.ro
UNICEF

20:00

Facebook impune noi restrictii pentru optiunea de live streaming

Hotnews Hotnews,
 Facebook impune noi restrictii pentru optiunea de live streaming

Compania Facebook a anuntat marti ca va relgementa mai dur caracteristica de live streaming a platformei, chiar inainte de intalnirea cu liderii mondiali, convocata pentru stabilirea unor cai de diminuare a violentei online, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

China ignora avertismentul lui Trump si impune noi taxe pentru bunurile americane

China a anuntat astazi ca va impune taxe mai mari pentru mai multe bunuri americane printre care si legumele congelate si gazul natural lichefiat dupa ce presedintele american Donald Trump a avertizat Beijingul sa nu ia o astfel de masura, relateaza Reuters.

Facebook inaspreste regulile pentru optiunea de live

Dupa livestream-urile din timpul atacurilor din Noua Zeelanda de pe Facebook, compania impune anumite restrictii pentru utilizatori. De acum, oricine incalca standardele comunitatii de pe.

China ignora avertismentul lui Trump si impune noi taxe pentru bunurile americane

China a anuntat luni ca va impune taxe mai mari pentru mai multe bunuri americane printre care si legumele congelate si gazul natural lichefiat dupa ce presedintele american Donald Trump a avertizat Beijingul sa nu ia o astfel de masura, relateaza Reuters.

Noi tarife pentru apelurile internationale din UE! Toti romanii trebuie sa citeasca acest anunt

Un nou tarif maxim se va aplica, din data de 15 mai, pentru toate apelurile si SMS-urile internationale efectuate in interiorul Uniunii Europene, iar operatorii de telecomunicatii vor trebui sa informeze.

Dragnea anunta noi masuri pentru Prima Casa si inghetarea impozitului pe proprietate pana in 2040

Liviu Dragnea a declarat ca vor fi luate masuri pentru programul Prima Casa pentru ca creditul sa fie luat si rambursat in conditii mai avantajoase, fiind discutii despre rate fixe. El a precizat ca este avuta in vedere si inghetarea impozitelor pe proprietate pana in anul 2040, conform Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )