Libnet.ro
UNICEF

09:00

Facebook va investi 100 de milioane de dolari pentru sprijinirea presei in timpul crizei Covid-19

România Liberă România Liberă,
Facebook va investi 100 de milioane de dolari pentru sprijinirea presei in timpul crizei Covid-19

Compania Facebook a anuntat luni ca va investi alte 100 de milioane de dolari pentru sprijinirea pre. continuă pe România Liberă

AGENTIILE DE PRESA: Facebook va investi alte 100 de milioane de dolari pentru sprijinirea presei in timpul crizei Covid-19

Compania Facebook a anuntat luni ca va investi alte 100 de milioane de dolari pentru sprijinirea presei in timpul crizei Covid-19, potrivit The Hollywood Reporter.

Google ofera 540 milioane dolari pentru firme mici si mijlocii, in bani si servicii de publicitate

Compania IT americana Google a anuntat vineri un fond de peste 800 de milioane de dolari, din care 540 de milioane de dolari, in bani si servicii de promovare online, vor fi orientati catre firme mici si mijlocii IMM), ca raspuns la criza mondiala provocata de pandemia coronavirus COVID-19.

Soros-Moldova acorda fonduri de 100 de mii de dolari pentru lupta cu COVID-19

Fundatia Soros-Moldova aloca o prima transa de 100 de mii de dolari pentru sustinerea Republicii Moldova in combaterea raspandirii coronavirusului de tip nou. Pe parcursul saptamanii viitoare, Fundatia va transmite echipamente de protectie: masti, manusi si solutii dezinfectante celor care sunt expusi unui risc sporit de infectare, transmite IPN.

AGENTIILE DE PRESA: Bulgaria va aloca 566 milioane de dolari pentru a proteja locurile de munca

Guvernul bulgar va cheltui peste un miliard de leva 566 milioane de dolari) pentru a plati o parte din salariile muncitorilor in companiile ale caror operatiuni au fost afectate de pandemia de coronavirus, a declarat luni premierul bulgar Boiko Borisov, transmite Reuters.

Linie telefonica pentru sprijinirea veteranilor si vaduvelor de razboi, infiintata de MApN

Ministerul Apararii Nationale a infintat o linie telefonica Telverde pentru sprijinirea veteranilor .

Impact vrea sa emita obligatiuni de cel mult 100 milioane euro

Compania tinteste rascumpararea a zece milioane de actiuni proprii, echivalentul a 3,64% din societate * Dividend cu randament de 2,8% Impact Developer and Contractor IMP) doreste sa emita obligatiuni cu o valoare nominala maxima totala de 100 milioane de euro, sau echivalentul acestei sume in orice alta moneda, actionarii dezvoltatorului imobiliar fiind convocati in acest sens pentru data de 28 aprilie, potrivit unui raport al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

UPDATE Primaria Sectorului 3 vrea sa incheie inca un contract de 5 milioane lei pentru promovare Proiectul nu a fost aprobat de Consiliul Local

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, vrea sa incheie un contract de 5 milioane lei pentru promovarea institutiei, cu compania Smart City Invest S3, la care este actionar Consiliul local, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordine de zi suplimentara a sedintei Consiliului Local Sector 3 de pe 30 martie. Mai departe compania incheie contracte pentru publicitate cu diverse televiziunipublicatii. UPDATE: Proiectul nu a fost aprobat de Consiliul Local.

Miron Mitrea, apel pentru spijinirea presei scrise

Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor in Guvernul Nastase, face un apel pentru sprijinirea presei scrise si cere subventionarea abonamentelor.

Agentia SUA pentru Dezvoltare Internationala va oferi Moldovei asistenta medicala de 1,2 milioane de dolari

Agentia SUA pentru Dezvoltare Internationala USAID) va oferi Republicii Moldova asistenta medicala in valoare de 1,2 milioane de dolari pentru a ajuta la pregatirea laboratoarelor, accelerarea identificarii si monitorizarii cazurilor de imbolnavire, consolidarea capacitatii tehnice a specialistilor de a raspunde provocarii, sporirea comunicarii despre riscurile existente si altele.

FMI ar putea acorda 117 milioane de dolari R. Moldova pentru ameliorarea impactului economic al COVID-19

FMI ar putea acorda R. Moldova 117 milioane de dolari pentru ameliorarea impactului economic al COVID-19. in perioada 30 martie - 1 aprilie, o misiune a FMI va purta discutii, de la sediul FMI din Washinton, cu autoritatile R. Moldova referitor la politicile economice necesare pentru atenuarea impactului pandemiei, sustinute financiar de Mecanismul de creditare rapida RCF) si Instrumentul de finantare rapida RFI), transmite IPN.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )