Libnet.ro
UNICEF

19:45

Google ofera 540 milioane dolari pentru firme mici si mijlocii, in bani si servicii de publicitate

Hotnews Hotnews,
 Google ofera 540 milioane dolari pentru firme mici si mijlocii, in bani si servicii de publicitate

Compania IT americana Google a anuntat vineri un fond de peste 800 de milioane de dolari, din care 540 de milioane de dolari, in bani si servicii de promovare online, vor fi orientati catre firme mici si mijlocii IMM), ca raspuns la criza mondiala provocata de pandemia coronavirus COVID-19. continuă pe Hotnews

Maduro, acuzat de narcoterorism in SUA, care ofera 15 milioane de dolari pentru arestarea sa

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, si mai multi membri ai regimului sau au fost pusi sub acuzare pentru narcoterorism in Statele Unite, a anuntat joi procurorul general Bill Barr, citat de AFP.

Omnicredit a deschis camera de garda pentru afacerile mici

In afara de finantari, lichiditati sau sprijin din partea statului, firmele mici au nevoie in aceasta perioada de idei si sfaturi practice care sa le ajute sa gestioneze situatia actuala si sa traverseze perioada de criza, spun reprezentantii Omnicredit, prima platforma fintech de microfinantare din Romania, ce ofera produse de factoring, scontare si microcreditare online, informeaza un comunicat remis Redactiei.

Agentia SUA pentru Dezvoltare Internationala va oferi Moldovei asistenta medicala de 1,2 milioane de dolari

Agentia SUA pentru Dezvoltare Internationala USAID) va oferi Republicii Moldova asistenta medicala in valoare de 1,2 milioane de dolari pentru a ajuta la pregatirea laboratoarelor, accelerarea identificarii si monitorizarii cazurilor de imbolnavire, consolidarea capacitatii tehnice a specialistilor de a raspunde provocarii, sporirea comunicarii despre riscurile existente si altele.

FMI ar putea acorda 117 milioane de dolari R. Moldova pentru ameliorarea impactului economic al COVID-19

FMI ar putea acorda R. Moldova 117 milioane de dolari pentru ameliorarea impactului economic al COVID-19. in perioada 30 martie - 1 aprilie, o misiune a FMI va purta discutii, de la sediul FMI din Washinton, cu autoritatile R. Moldova referitor la politicile economice necesare pentru atenuarea impactului pandemiei, sustinute financiar de Mecanismul de creditare rapida RCF) si Instrumentul de finantare rapida RFI), transmite IPN.

Startup IT din UK, finantare de 20 milioane dolari. Un roman in echipa investitorilor

Un startup IT din Marea Britanie a obtinut miercuri o finantare de 20 de milioane de dolari, iar in echipa investitorilor se afla si un roman.

Philip Morris doneaza un milion de dolari pentru Crucea Rosie Romana

Grupul american Philip Morris a facut o donatie record pentru Crucea Rosie Romana,in valoare de un milion de dolari, in contextul pandemiei de coronavirus.

Mediastandard.ro:Twitter doneaza 1 milion de dolari pentru a sustine eforturile jurnalistilor care scriu despre COVID-19

Doua organizatii pentru drepturile jurnalistilor vor primi de la Twitter o donatie, in valoare de 1 milion de dolari. Platforma de social media isi doreste ca banii sa fie folositi pentru a sustine eforturile jurnalistilor care scriu despre COVID-19.

Doua trilioane de dolari pentru economia Statelor Unite. Pacheul cuprinde plati directe catre cetateni

Pachetul de stimulare a economiei americane cuprinde sume importante pentru plati directe catre cetateni.

Doua trilioane de dolari pentru economia Statelor Unite. Pachetul cuprinde plati directe catre cetateni

Pachetul de stimulare a economiei americane cuprinde sume importante pentru plati directe catre cetateni.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )