Libnet.ro
UNICEF

16:45

Facebook ia o masura radicala ca sa rezolve una dintre cele mai mari probleme

Playtech Playtech,
Facebook ia o masura radicala ca sa rezolve una dintre cele mai mari probleme

Facebook spune ca grupurile dedicate subiectelor legate de sanatate nu mai sunt eligibile sa apara in recomandari. Actualizarea face parte din ultimul efort al companiei de a combate. continuă pe Playtech

Crestere brusca a numarului de alegatori la Ceru Bacainti (Alba), una dintre cele mai pustii comune din Romania. Mare parte din votanti sunt flotanti

In comuna Ceru Bacainti, din judetul Alba, una dintre cele mai pustii comune din Romania, in care mai sunt aproximativ de 250 de persoane, dintre care doar 214 cu drept de vot s-a inregistrat in ultima.

Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Unde se afla aceasta zona unica

O vale situata in nordul Italiei a primit titlul de Parc Stelar din partea fundatiei Starlight, membra a UNESCO. Astfel, a devenit in mod oficial una dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru cei pasionati sa vada stele. Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume Prin urmare, sute de vizitatori ajung .

Conexiunile elitei apropiate Kremlinului cu una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria

Mai multi sefi de companii de stat din Rusia, inclusiv apropiati ai presedintelui Vladimir Putin, si-au cumparat apartamente de lux intr-o statiune de la Marea Neagra prin conexiuni cu un conglomerat considerat drept una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria.

Zece dintre cele mai impresionante statii de metrou din intreaga lume

Daca pentru romani cea mai frumoasa arta039; a statiilor de metrou este insasi existenta acestora, in alte tari statiile de metrou subterane sunt locul perfect pentru arta creativa, arhitectura impresionanta si alte expresii culturale. Desi pentru unii.

Unul dintre cei mai mari curieri internationali care fac transport si in Romania anunta o crestere semnificativa a tarifelor de anul viitor

DHL Express, unul dintre cele mai mari servicii de curierat international a anuntat vineri modificarea anuala a tarifelor, care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2021, plus introducerea unui cost suplimentar pentru toate expedierile vamuibile dintre Marea Britanie si tarile Uniunii Europene, dupa Brexit. Care va fi cresterea medie a tarifelor in Romania, fata de tarifele stabilite pentru 2020.

Cele mai bune fotografii de nunta din lume

Va prezentam astazi 20 dintre cele mai frumoase fotografii de nunta, imagini surprinse de fotografi celebri care le-au fost alaturi in cea mai fericita zi din viata pana si marilor vedete de la Hollywood! .

HOROSCOP. Zodiile care vor divorta in acest an. Nu mai exista cale de intoarcere

Casnicia este una dintre cele mai frumoase aventuri din viata, iar daca in cazurile fericite dureaza pana la moarte, de multe ori planetele nu se alineaza iar divortul este inevitabil.

Mihai Stefan (PMP), candidat intr-o localitate din Calarasi, fata in fata cu comunitatea de rromi: Va rog, nu va mai vindeti votul pentru nimic! Pachetele primite acum nu va vor rezolva problemele

Candidatul PMP la Primaria Chirnogi, judetul Calarasi, Mihai Stefan, a abordat una dintre cele mai sensibile probleme cu care se confrunta localitatea, dar si intreaga tara: comunitatile de rromi. Stefan s-.

Simona Halep, veste excelenta inainte de Roland Garros. Cea mai periculoasa adversara este out

Simona Halep a primit o veste excelenta, chiar inainte de Roland Garos. A scapat de una dintre cele mai periculoase adversare. Jucatoarea japoneza Naomi Osaka, laureata ultimei editii a US Open, nu va participa la turneul de Mare Slem de la Roland Garros, care va avea loc intre 27 septembrie si 11 octombrie, din cauza .

Orasul din Romania unde a fost gasita cea mai mare comoara. Cat aur a fost descoperit

Una dintre cele mai mari comori descoperite vreodata in Romania a fost scoasa la lumina, accidental, de inundatii. Oamenilor nu le-a venit sa creada cat aur au gasit! Cea mai mare comoara din Romania, gasita de pescari. Cat aur au pescuit Filmele si legendele americane sunt pline de aventuri ale vanatorilor de comori, insa putini .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )