Libnet.ro
UNICEF

06:00

Conexiunile elitei apropiate Kremlinului cu una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria

Adevărul Adevărul,
Conexiunile elitei apropiate Kremlinului cu una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria

Mai multi sefi de companii de stat din Rusia, inclusiv apropiati ai presedintelui Vladimir Putin, si-au cumparat apartamente de lux intr-o statiune de la Marea Neagra prin conexiuni cu un conglomerat considerat drept una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria. continuă pe Adevărul

Romania, una dintre cele mai nesigure tarii, in contextul pandemiei de COVID-19 (VIDEO)

Tara noastra este considerata una dintre cele mai putin sigure din lume, in contextul pandemiei de COVID-19. Potrivit unui studiu, Romania se afla pe locul 74 in privinta sigurantei, din cele 100 de tari.

Primaria Sectorului 4, investitie de 4 milioane de euro in revitalizarea zonei Drumul Cretestilor, unul dintre cele mai defavorizate cartiere din Capitala

Zona Drumul Cretestilor va fi revitalizata. Primaria Sectorului 4 anunta ca va investi 4 milioane de euro pentru ca acest cartie, unul dintre cele mai defavorizate din Bucuresti, sa capete un alt.

Unul dintre cele mai mari exemplare de delfin cu botul gros a fost gasit fara viata pe plaja la Constanta. Afalinul a murit prin sufocare (FOTO)

Din pacate, unul dintre cele mai mari exemplare de Afalin, un delfin cu botul gros, a fost gasit mort pe tarmul din Constanta. Acesta s-a sufocat, dupa ce s-a prins intr-un fir de taparina. Anuntul a fost.

Unul dintre cele mai mari licee din Prahova, inchis din cauza cazurilor de COVID-19. in aceeasi situatie se afla si alte scoli din comuna Gorgota

Unul dintre cele mai mari licee din Prahova, dar si alte doua scoli generale si patru gradinite vor fi inchise temporar dupa ce aici au fost depistate mai multi elevi si profesori insectati cu SARS-CoV-2.

Unul dintre cele mai mari mistere, rezolvat dupa aproape un secol

Un mister de peste un secol a inconjurat fauna taiwaneza inca de cand parintele zoogeografiei Alfred Russel Wallace, in colaborare cu Frederic Moore, a scris o lucrare de referinta in.

Probabil cele mai bune casti cu adevarat wireless, oficiale: cat costa Bose QuietComfort Earbuds

Daca ai avut vreodata ocazia sa testezi una dintre perechile de casti din seria QuietComfort de la Bose, te vei bucura sa afli ca aceeasi tehnologie avansata de anulare a zgomotului de fond.

Orasul din Romania unde a fost gasita cea mai mare comoara. Cat aur a fost descoperit

Una dintre cele mai mari comori descoperite vreodata in Romania a fost scoasa la lumina, accidental, de inundatii. Oamenilor nu le-a venit sa creada cat aur au gasit! Cea mai mare comoara din Romania, gasita de pescari. Cat aur au pescuit Filmele si legendele americane sunt pline de aventuri ale vanatorilor de comori, insa putini .

Assassins Creed Valhalla se lanseaza mai devreme: cand poti sa joci noul titlu Ubisoft

Seria de jocuri Assassin`s Creed este una dintre cele mai populare si profitabile din lume, iar daca esti fan, te vei bucura sa afli ca nu mai ai mult de asteptat pana la lansarea noului.

Cand vor mai creste pensiile? Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii

In cursul zilei de vineri, premierul Romaniei a raspuns la una dintre cele mai des intalnite intrebari de pe buzele tuturor romanilor: cand vor mai creste pensiile? Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii pe 11 septembrie 2020. Premierul Romaniei sustine ca, pentru a fi posibila o noua majorare a pensiilor, trebuie sa .

Care este relatia dintre Adda si soacra ei: Nu am fost cele mai bune prietene

In poporul roman exista un mit care spune ca de cele mai multe ori soacra nu se intelege bine cu nora. La fel au stat lucrurile si in cazul faimoasei catrareteAdda. Asta, la inceput, pentru ca odata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )