Libnet.ro
UNICEF

10:15

Facebook Moments e noua aplicatie de care nu stiai ca ai nevoie

Playtech Playtech,
Facebook Moments e noua aplicatie de care nu stiai ca ai nevoie

Daca vreti sa partajati un numar stufos de imagini cu un grup select de prieteni, fara a le posta pe retele sociale, de acum exista Facebook Moments. E foarte putin probabil sa mai aveti nevoie de o aplicatie a celor de la Facebook dupa ce ati facut eforturi enorme pentru a tolera instalarea fortata a [] Facebook Moments e noua aplicatie de care nu stiai ca ai nevoie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

A fost lansata o aplicatie care ne spune daca suntem predispusi sa adormim la volan

Philips Respironics, importatorul aparatelor pentru rezolvarea sindromului de apnee in somn, a investit in aplicatia pentru smartphone Help! Snoring, dezvoltata de M2000 Multimedia Systems, prin care putem afla daca exista riscul sa atipim la volan.

Facebook lanseaza o noua aplicatie de vizualizare a fotografiilor intre prieteni

Reteaua de socializare Facebook a prezentat luni o aplicatie care va permite sa fie vizualizate in mod privat fotografiile, folosind tehnologia de recunoastere faciala, relateaza AGERPRES. Aplicatia gratuita,.

Raport: Numarul focoaselor nucleare este in scadere, dar cele noua state care detin arme nucleare continua sa le dezvolte sau sa le modernizeze pe cele existente

Numarul total al focoaselor nucleare din lume este in scadere, dar cele noua state care detin arme nucleare continua sa dezvolte noi sisteme sau sa le modernizeze pe cele existente, se arata in raportul anual.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )