Libnet.ro
UNICEF

22:45

Facebook te spioneaza chiar si atunci cand nu folosesti aplicatia. Cum e posibil

Adevărul Adevărul,
Facebook te spioneaza chiar si atunci cand nu folosesti aplicatia. Cum e posibil

Se pare ca Facebook isi urmareste utilizatorii chiar si cand acestia nu au aplicatia deschisa, spune un raport dat publicitatii de catre o firma care ofera servicii VPN. continuă pe Adevărul

Facebook stie ce faci pe telefon si cand nu folosesti aplicatia

Un nou raport arata ca Facebook stie ce fac sutele de milioane de utilizatori pe telefon chiar daca nu folosesc aplicatia. Se pare ca gigantul social foloseste date obtinute de la alta companie pentru a afla detalii importante despre modurile in care oamenii folosesc telefoanele, pe ce aplicatii se bazeaza, cat de des le acceseaza [].

Riscuri la care te expui atunci cand mergi la plaja. La asta nu te asteptai

Expunerea la soare este riscanta, mai ales pentru persoanele cu ochi deschisi la culoare si ten alb. Riscuri la care te expui atunci cand mergi la plaja . Melanomul nu este cea mai raspandita form?.

De ce sa nu iti odihnesti mana pe schimbatorul de viteze atunci cand esti in trafic! Nimeni nu stia asta!

Daca obisnuiesti sa conduci in fiecare zi iar drumul este destul de aglomerat, probabil ca si tu iti odihnesti mana pe schimbatorul de viteze din cand in cand. Cu siguranta nu stiai insa ca acesta este un obicei care.

Motivul pentru care membrii familiei regale britanice trebuie sa aiba o tinuta in plus atunci cand pleaca intr-o calatorie

Fiecare membru al familiei regale britanice trebuie sa puna in bagajul de calatorie o tinuta speciala. De fiecare data cand un membru al familiei regale pleaca intr-o calatorie in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )