Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facebook si Twitter, dupa 10 ani renunt la amandoua

B1 B1,
Facebook si Twitter, dupa 10 ani renunt la amandoua

Exista viata si dincolo de retelele sociale precum Facebook si Twitter. O spune clar jurnalistul Ben Gilbert de la Business Insider care a luat decizia de a renunta la cele doua dupa peste 10 ani de. continuă pe B1

Dupa 10 ani de Facebook si Twitter, renunt la amandoua

Ben Gilbert, jurnalist la Business Insider, a luat decizia de a reunta la retelele de socializare pe care le folosea de ani de zile, iar motivelele lui sunt intemeiate! Acesta mentioneaza:Im done with social.

iPS Nifon a aniversat 10 ani de la acordarea rangului de Mitropolit

Miercuri, 7 martie, s-au implinit 10 ani de la acordarea rangului de Mitropolit, de catre Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, inaltpreasfintitului Parinte Nifon. Nifon Mihaita n. 5 ianuarie 1944, Cretesti-Vidra, Judetul Ilfov) este membru al Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane.

Sunt casatoriti de 10 ani, dar dar am un job special: Vorbim, ne bucuram de un pic de timp impreuna, facem dragoste, dus, vorbim din nou, si plec acasa

Eva Sless, de 40 de ani, traieste in Australia si lucreaza in industra sexului. Aceasta are o cronica despre sex, este profesor de sex, si poate cel mai socant pentru cei din jur, lucrator sexual. Cu toate.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )