Libnet.ro
UNICEF

14:45

Facebook si Twitter au inchis conturile presedintelui Donald Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Facebook si Twitter au inchis conturile presedintelui Donald Trump

Facebook si Twitter l-au cenzurat pe Donald Trump pentru postari in care presedintele a afirmat ca copiii sunt aproape imuni la coronavirus, scrie Bbc. continuă pe Ziarul Bursa

Facebook si Twitter au eliminat cele mai recente postari ale presedintelui Donald Trump

Facebook si Twitter l-au cenzurat pe Donald Trump pentru postari in care presedintele a afirmat ca copiii sunt aproape imuni la coronavirus, scrie Bbc.

Facebook a eliminat postarea lui Donald Trump in care afirma ca copii sunt aproape imuni la covid

Facebook a eliminat miercuri de pe pagina presedintelui american Donald Trump un videoclip in care acesta explica pentru Fox News ca este putin probabila contaminarea copiilor cu noul coronavirus deoarece ei sunt imuni aproape complet, prin varsta lor, la COVID-19, scrie Agerpres.

Facebook a sters o postare a lui Donald Trump. Acest videoclip contine afirmatii false

Un mesaj video al presedintelui american a fost sters de Facebook, iar Twitter a blocat alte postari pana cand echipa lui Donald Trump nu-l retrage de pe reteaua sociala.

Donald Trump, acuzat de Facebook si Twitter de dezinformari despre coronavirus

Presedintele Statelor Unite ale Americii SUA, n. r. ), Donald Trump, a fost cenzurat de retelele de socializare Facebook si Twitter, fiind acuzat de dezinformari despre coronavirus. Donald Trump,.

Facebook si Twitter, gesturi fara precedent impotriva lui Donald Trump: prostia care l-a costat

Donald Trump pare sa fi devenit cel mai important propovaduitor al dezinformarii. Presedintele SUA este penalizat constant de Facebook si Twitter. intr-o mutare fara precedent a celor de la.

Retea de conturi pro-Donald Trump administrate din Romania, eliminate de Facebook

Facebook a anuntat joi ca a eliminat recent o mica retea de conturi administrate din Romania care sprijineau campania pentru realegerea lui Donald Trump cu relatari referitoare la sustinerea sa de catre conservatori, afro-americani, crestini si urmaritori ai retelei Qanon, care promoveaza teorii ale conspiratiei, transmite Reuters.

Cerere uluitoare a lui Donald Trump privind tranzactia Microsoft-TikTok

Cererea uluitoare a lui Donald Trump ca o parte a tranzactiei Microsoft-TikTok sa intre in visteria statului a starnit critici puternice si i-a pus pe ganduri chiar pe consilierii presedintelui, potrivit AFP.

Procuratura din New York il ancheteaza pe Donald Trump pentru frauda in legatura cu declaratiile fiscale

Procuratura din New York il investigheaza pe presedintele Donald Trump si compania acestuia, sub suspiciunea de frauda bancara si manipulare de asigurari este ceea ce reiese din cererea inaintata luni, 3 august la tribunal pentru a obtine acces la declaratiile de impozit ale presedintelui.

Un procuror din New York il ancheteaza pe Donald Trump pentru frauda in legatura cu declaratiile fiscale

Un procuror din New York a indicat luni ca il ancheteaza pe presedintele Statelor Unite, Donald Trump, pentru posibile fraude de asigurari si bancare, informeaza dpa. Ancheta, care vizeaza si compania lui Trump, este mult mai ampla decat altele in care s-a incercat obtinerea declaratiilor fiscale ale presedintelui.

Procurorii din New York sugereaza ca Donald Trump ar fi anchetat pentru fraude bancare

Un procuror din New York a indicat luni ca il ancheteaza pe presedintele Statelor Unite, Donald Trump, pentru posibile fraude de asigurari si bancare, informeaza dpa. Ancheta, care vizeaza si compania lui Trump, este mult mai ampla decat altele in care s-a incercat obtinerea declaratiilor fiscale ale presedintelui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )