Libnet.ro
UNICEF

16:00

Retea de conturi pro-Donald Trump administrate din Romania, eliminate de Facebook

Adevărul Adevărul,
Retea de conturi pro-Donald Trump administrate din Romania, eliminate de Facebook

Facebook a anuntat joi ca a eliminat recent o mica retea de conturi administrate din Romania care sprijineau campania pentru realegerea lui Donald Trump cu relatari referitoare la sustinerea sa de catre conservatori, afro-americani, crestini si urmaritori ai retelei Qanon, care promoveaza teorii ale conspiratiei, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Facebook elimina o retea de conturi pro-Trump cu baza in Romania

Facebook Inc a spus joi ca a eliminat recent o mica retea de conturi care opera din Romania si care promova campania de realegere a presedintelui Donald Trump cu articole despre sprijinul conservatorilor, americanilor de culoare, crestinilor si ai fanilor teoriei conspiratiei QAnon pentru Trump, conform Reuters.

Cat costa un kilogram de rosii Corazon, in pietele din Romania. Cu cat se vand tomatele romanesti in tara

Pietele din Romania abunda in produse pe care taranii le cresc in gradinile lor, dar mai vin produse si din import, mai ieftine decat cele romanesti. Un soi de rosii venit de peste hotare, din insorita Spanie, a prins bine de tot in Romania. Rosiile Corazon, adoptate de taranii din Romania, sunt printre cele mai .

Puya, mesaj violent dupa decizia socanta din Romania: Javrelor

Dragos Gradescu, Puya s-a nascut la Timisoara pe 22 iulie 1979. Acesta este interpret de muzica hip-hop respectiv rap). Cu putin timp in urma artistul a postat un mesaj pe pagina personala de Facebook. Ce scrie Puya despre ce se intampla in Romania. Mesajul violent a lui Puya dupa decizia socanta din Romania. in urma cu .

RCA 2020. Miliardarii americani pleaca din Romania. Ce s-a intamplat

Watford Insurance, care a intrat acum doi ani pe piata de RCA din Romania, a anuntat ca isi va inceta activitatea incepand cu 1 septembrie 2020 in tara noastra. Potrivit notei trimise de companie, instrumentarea dosarelor de dauna va continua si dupa 31. 2020, potrivit acordului primit de la ASF si cu legislatia din Romania.

A murit un interlop cunoscut din Romania. Ce s-a intamplat, de fapt

Este stiut faptul ca Romania, in ultimii ani, a devenitterenul de joaca a clanurilor de interlopi, si nu de putine oriintalnirileacestora s-au soldat cu victime si de-o parte si de alta. Este si cazul despre care vom relata in cele ce urmeaza. De la barbut la cimitir Pentru a va putea aduce la zi trebuie .

Pandemia i-a lovit pe artisti! O cantareata celebra din Romania isi schimba profesia: Trebuie sa fac si altceva, din motive financiare

Pandemia i-a lovit grav pe artistii din Romania. Cu noile reguli sanitare, concertele sunt tot mai rare, astfel ca multi cantareti au fost nevoiti sa se reorienteze si sa-si gaseasca alte profesii. Claudia Pavel 35 de ani) alias Cream este una dintre cantaretele celebre de la noi care are un nou proiect.

Reactia lui Iohannis, dupa moartea lui Emi Pian. Ce spune presedintele despre interlopii din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a luat cuvantul si a vorbit despre clanurile interlope aflate in plin razboi, dupa asasinarea liderului gruparii Duduianu, miercuri, in jurul orei 3:00. Seful statului, care arunca, din nou, vina pe nimeni altii decat social-democratii, a declarat ca ne confruntam cu un fenomen pe care il observam cu ingrijorare. Declaratia presedintelui, in .

7 luni fara Euthyrox, cel mai cautat medicament din Romania. Cosmarul celor 500 de mii de pacienti ignorati de Ministerul Sanatatii

A trecut mai bine de o jumatate de an de cand Euthyrox, un medicament vital pentru 500 de mii de pacienti romani cu afectiuni tiroidiene, care costa doar 10 lei cutia, este greu sau imposibil de gasit in farmacii. in plina pandemie de coronavirus, Euthyrox a reusit performanta sa devina cel mai cautat medicament din Romania. in timp ce pacientii si rudele lor cauta in continuare solutii disperate pe cont propriu, ajungand sa cumpere medicamentul de pe piata neagra chiar si la pret de 10 ori mai mare, potrivit asociatiilor de pacienti, autoritatile par sa nu aiba inca nicio solutie.

Operatorii de turism din Romania vor un parteneriat cu Guvernul pentru salvarea industriei vacantelor

Agentiile de turism din Romania apeleaza la interventia statului pentru gasirea unor solutii viabile pe termen scurt si mediu, in perspectiva relansarii activitatii turistice si a asigurarii vacantelor dorite de romani, se arata intr-o scrisoare deschisa transmisa premierului Ludovic Orban de catre mai multi operatori din turism, conform Agerpres.

Klaus Iohannis, despre clanurile interlope din Romania: E un fenomen pe care il observam cu ingrijorare

In cadrul conferintei de presa sustinute miercuri, la Palatul Cotroceni, Presedintele Romaniei a abordat, printre altele, si problema clanurilor interlope din Romania. E un fenomen pe care il observam cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )