Libnet.ro
UNICEF

19:45

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

ADPM ADPM,
Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Andreea Marin, Andreea Esca sau Alexandru Ciucu si pana la Andreea Raicu ori Daniel Buzdugan, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! . continuă pe ADPM

Documentare de stiinta. Cele mai interesante productii din seara aceasta

Pasionatii de documentare de stiinta au in seara aceasta cateva productii interesante in programul TV. Iata cateva recomandari:.

Filme de comedie. Cele mai bune pelicule pentru seara aceasta

Programul TV de azi anunta cateva filme de comedie atractive. Iata o parte dintre cele mai interesante filme de comedie din seara aceasta:.

Vedete Romania. Ce au facut saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Andra, Andreea Balan, Anda Adam, Andreea Esca sau Cristina Cioran, iata ce au facut vedetele din Romania in aceasta saptamana! .

Cele mai dure decizii din Coreea de Nord: Kim Jong-un executa oameni pentru a-si consolida puterea

Cele mai dure decizii din Coreea de Nord. Liderul nord-coreean Kim Jong-un a executat peste 70 de oficiali de cand a preluat puterea, la sfarsitul lui 2011, intr-un regim al terorii care depaseste cu mult cruzimea primilor ani ai mandatului tatalui sau. Printre cele mai dure decizii din Coreea de Nord se numara executia unui oficial cu un tun aerian, dar si uciderea vicepremierului pentru ca l-ar fi criticat pe liderul suprem.

Cele mai interiorizate zodii: nativii care se lasa condusi de emotii

Cele mai interiorizate zodii. Latura emotionala a fiecarui nativ este influentata de cele patru elemente primordiale, Aer, Apa, Foc, Pamant, iar astrologii considera ca zodiile de Apa sunt cele mai introvertite.

Cele mai murdare orase din lume: tara in care se gasesc 13 din primele 20 cele mai poluate localitati si orasele din Romania aflate pe lista neagra

Nivelul de poluare dintr-un oras este masurat in functie de calitatea aerului, iar un raport oferit anul acesta de Organizatia Mondiala a Sanatatii arata ca 13 din cele 20 de orase aflate in topul cu cele mai murdare orase din lume se afla intr-o singura tara. Nici Romania nu sta prea bine la acest capitol, iar printre codase se afla orase importante ale tarii.

Cele mai nesanatoase sucuri

Stiati ca bauturile carbogazoase ne imbatranesc la fel de mult ca fumul de tigara? Este dovedit stiintific acest lucru. Un nou studiu american afirma ca sucurile carbogazoase duc la scurtarea sperantei de viata cu 2 ani. Aflati in continuare care sunt cele mai nesanatoase sucuri.

Cele mai mari descoperiri ale umanitatii

Sunt lucruri pe care le folosim in viata de zi cu zi, descoperite si inventate acum multi ani, fara de care nu ne-am putea imagina existenta. Aceste descoperiri, unele dintre ele catalogate drept cele mai.

Clipul zilei: Cele mai ciudate site-uri web

Top 10 cu cele mai ciudate site-uri web. Enjoy! :).

Gelozia, boala grea: cele mai neasteptate motive din cauza carora sufera barbatii

Barbatii sunt chinuiti de monstrul verde al geloziei din cele mai diverse motive. Bineinteles, gandul ca alti rivali ravnesc la sotia sau iubita lor ii scoate adesea din sarite, insa de multe ori gelozia apare in cele mai neasteptate situatii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )