Libnet.ro
UNICEF

12:45

Facebook vrea sa iti fie cel mai bun ghid turistic. Cat acces trebuie sa-i oferi pentru a deveni asa ceva?

Adevărul Adevărul,
Facebook vrea sa iti fie cel mai bun ghid turistic. Cat acces trebuie sa-i oferi pentru a deveni asa ceva?

Daca nu credeai ca poti depinde de Facebook si mai mult, reteaua sociala are un serviciu de care sa devii dependent in vacante. Iata ce face atat de bun. continuă pe Adevărul

Horia Georgescu: Raportul MCV, cel mai bun din existenta ANI

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a declarat pentru B1TV ca raportul MCV din acest an este cel mai bun din existenta ANI.

GfK: 2014, cel mai bun de la declansarea crizei pentru increderea romanilor in economie si finante

Anul trecut a fost cel mai bun de la declansarea crizei in ceea ce priveste increderea romanilor in perspectivele financiare si economice, veniturile au fost stabile, iar procentul celor care sustin ca situatia financiara a familiei lor a fost mai dificila decat in 2013 este in scadere, arata GfK in conluziile unui studiu remis azi redactiei.

Gabriel Oprea despre demisia lui George Maior: SRI a pierdut cel mai bun director

Demisia lui George Maior inseamna finalul celui mai bun mandat pe care l-a avut vreodata un director al unui serviciu de informatii din Romania, afirma ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, vicepremierul pentru securitate nationala. Rolul pe care George Maior l-a avut in procesul de modernizare a Serviciului este recunoscut de toti liderii politici, fie de la Putere, fie din Opozitie, dar si de toti partenerii nostri internationali, apreciaza viceprim-ministrul Gabriel Oprea.

Facebook a avut cel mai bun an din istorie. Profitul s-a dublat, veniturile au depasit 12 miliarde dolari

Facebook a avut un an financiar foarte bun in 2014, veniturile urcand cu 58%, pe fondul dublarii profitului net. Reteaua a ajuns la aproape 1,4 miliarde de utilizatori, dintre care aproape 900 de milioane intra zilnic. Acum, populatia de pe Facebook a depasit-o pe cea a Chinei.

Cum poti castiga cel mai bun telefon de la LG: Cel mai modern site de tech din Romania isi premiaza cititorii

Noi am desemnat LG G3 drept cel mai bun telefon al anului trecut. Acum, il poti castiga foarte usor, doar citind si participand la un concurs. Iata cum.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: The Imitation Game: Jocul codurilor, filmul in care Benedict Cumberbatch face cel mai bun rol al carierei

Filmul The Imitation Game: Jocul codurilor are astazi premiera in cinematografele din Romania. Benedict Cumberbatch reuseste sa intre in pielea lui Alan Turing, cel care a descifrat codului secret folosit de nazisti, impresionand criticii. Chiar daca lungmetrajul isi permite o serie de libertati cu privire la adevarata poveste, productia subliniaza importanta omului de stiinta, chiar daca a fost discreditat pentru ca era homosexual.

Eleva din Constanta care a scris cel mai bun eseu din Europa, invitata la Casa Alba

O eleva din Constanta, care studiaza la Liceul Teoretic International de Informatica, a fost invitata la Casa Alba de la Washington - SUA, fiind laureata unui concurs de eseuri organizat in Statele Unite ale Americii. Eseul scris de Elif Memet a fost desemnat cel mai bun din Europa si al 13-lea la nivel mondial.

Eleva din Constanta invitata la Casa Alba dupa ce a scris cel mai bun eseu din Europa

O eleva din Constanta este invitata la Casa Alba de la Washington SUA). Este vorba de Elif Memet, eleva la Liceul Teoretic International de Informatica, laureata unui concurs de eseuri organizat in Statele Unite ale Americii. Eseul scris de Elif Memet a fost desemnat cel mai bun din Europa si al 13-lea la nivel mondial.

Oprea: SRI a pierdut cel mai bun director

Ministrul de Interne Gabriel Oprea, vicepremierul pentru securitate nationala, considera ca Serviciul Roman de Informatii a pierdut cel mai bun director pe care l-a avut pana in prezent.

O eleva din Constanta va merge la Casa Alba. A scris cel mai bun eseu din Europa, iar acum il va citi la resedinta lui Obama

O eleva de clasa a douasprezecea de la un liceu din Constanta va prezenta la Casa Alba un eseu despre saracia mondiala. A luat locul intai in Europa dupa ce a cucerit cu scriitura ei un juriu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )