Libnet.ro
UNICEF

08:30

Facebook, WhatsApp si Instagram, indisponibile in mai multe zone din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Facebook, WhatsApp si Instagram, indisponibile in mai multe zone din lume

Platformele Facebook, WhatsApp si Instagram sunt indisponibile miercuri, in mai multe zone din lume, anunta Downdetect. continuă pe Ziarul Bursa

Cod galben de vijelii pentru mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti seara, o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic si averse pentru localitati din judetele Mures si Harghita, valabila in ora.

Avertizare meteo. Cod portocaliu si cod galben de furtuni in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, miercuri dimineata, o avertizari cod portocaliu si cod galben de furtuni pentru mai multe judete din tara. Sunt asteptate averse torentiale, grindina de mici dimensiuni, intensificari ale vantului, vijelie si descarcari electrice.

Mai multe strazi din Jibou raman fara gaz. Explicatia distribuitorului

Serviciul de distributie a gazelor naturale va fi sistat joi, 4 iulie pe cateva strazi din orasul Jibou, pentru efectuarea unor investitii.

Facebook, WhatsApp si Instagram, noi probleme! Utilizatorii nu mai vad pozele din postari

Noi probleme tehnice pentruFacebook,WhatsApp si Instagram. Utilizatorii se plang ca nu mai pot vedea fotografiile din postari. Desi se poate viziona continutul unei pagini, fotografiile.

Senatul discuta miercuri mai multe prevederi legislative

Mai multe modificari legislative la Legea de aprobare a OUG 392017 privind actiunile in despagubire.

VIDEO Mai multe masini de politie au ars in parcarea unei sectii din Constanta

Mai multe masini de politie au ars in urma incendiului care a avut loc in curtea Sectiei 5 de Politie Constanta, dupa ce focul a izbucnit initial la un microbuz. Reprezentantii institutiei spun ca masinile erau scoase din uz, transmite Mediafax.

Curtea Constitutionala, asteptata sa se pronunte astazi asupra completurilor de trei judecatori. Pronuntarea a fost amanata de mai multe ori pana acum

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) este asteptata, miercuri, sa se pronunte in legatura cu lipsa completurilor de trei judecatori specializate in fapte de coruptie de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Sesizarea a fost facuta de Florin Iordache, in calitate de presedinte delegat al Camerei Deputatilor. Pronuntarea a fost amanata de mai multe ori pana acum.

IN PRIMELE 6 LUNI ALE ANULUI 2019 FATA DE 2018: Autoritatile au capturat de doua ori mai multe tigarete de contrabanda

Autoritatile romane au impiedicat peste 78 de milioane de tigarete de contrabanda sa ajunga pe piata din Romania, in prima jumatate a lui 2019, de aproape doua ori mai multe decat in primul semestru al anului trecut, cand au fost capturate aproape 40 de milioane, conform datelor centralizate de catre www. stopcontrabanda. ro.

Autoritatile au capturat de doua ori mai multe tigarete de contrabanda in primele sase luni ale anului

Autoritatile romane au impiedicat in prima jumatate a anului intrarea in tara a peste 78 de milioane de tigarete de contrabanda, de aproape doua ori mai multe decat in primul semestru al anului trecut, cand au fost capturate aproape 40 de milioane, conform datelor centralizate de catre platforma stopcontrabanda. ro si transmise marti.

IN PRIMELE 6 LUNI ALE ANULUI 2019 FATA DE 2018: Autoritatile au capturat de doua ori mai multe tigarete de contrabanda

Autoritatile romane au impiedicat, in prima jumatate a anului 2019, peste 78 milioane de tigarete de contrabanda sa ajunga pe piata din tara noastra, de aproape doua ori mai multe decat in primul semestru al anului trecut, cand au fost capturate aproape 40 milioane, conform datelor centralizate de catre www. stopcontrabanda. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )