Libnet.ro
UNICEF

21:15

Autoritatile au capturat de doua ori mai multe tigarete de contrabanda in primele sase luni ale anului

Adevărul Adevărul,
Autoritatile au capturat de doua ori mai multe tigarete de contrabanda in primele sase luni ale anului

Autoritatile romane au impiedicat in prima jumatate a anului intrarea in tara a peste 78 de milioane de tigarete de contrabanda, de aproape doua ori mai multe decat in primul semestru al anului trecut, cand au fost capturate aproape 40 de milioane, conform datelor centralizate de catre platforma stopcontrabanda. ro si transmise marti. continuă pe Adevărul

IN PRIMELE 6 LUNI ALE ANULUI 2019 FATA DE 2018: Autoritatile au capturat de doua ori mai multe tigarete de contrabanda

Autoritatile romane au impiedicat, in prima jumatate a anului 2019, peste 78 milioane de tigarete de contrabanda sa ajunga pe piata din tara noastra, de aproape doua ori mai multe decat in primul semestru al anului trecut, cand au fost capturate aproape 40 milioane, conform datelor centralizate de catre www. stopcontrabanda. ro.

Autoritatile au capturat de doua ori mai multe tigarete de contrabanda in primele sase luni

Autoritatile romane au impiedicat in prima jumatate a anului intrarea in tara a peste 78 de milioane.

VIDEO Cine a zis ca meseria de arbitru e usoara sa se mai gandeasca de doua ori

Daca meseria de arbitru de linie in tenisul tot mai agresiv din zilele noastre vi se parea usoara, mai ganditi-va de doua ori. Mingea trimisa puternic de Jaume Munar a ratat intalnirea cu racheta lui Kyle Edmund, dar l-a gasit fara nicio problema pe arbitrul de linie.

Bacalaureat 2019. Elevii de la un liceu din Blaj au primit de doua ori subiectele gresite

Elevii de la profilul Uman, care sustin examenul de bacalureat la Colegiul National Inochentie Micu Clain din Blaj au primit de doua ori subiecte greste laproba de Limba si Literatura Romana.

Cum arata azi gemenele Cheeky Girls, dupa mai multe operatii estetice. GALERIE FOTO

Gemenele Cheeky Girls au devenit celebre in Marea Britanie, in 2002, dupa ce si-au facut aparitia la o emisiune de talente. Nu dupa mult timp, cele doua au decis sa se retraga din lumea showbiz-ului. Acum, ajunse la o varsta, au povestit, in emisiunea Loose Women de la ITV, toate intamplarile din perioada care le-a .

Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii in mai multe regiuni ale tarii

ANM a emis Cod galben de furtuna pentru mai multe regiuni ale tarii, valabil in intervalul 2 iulie,ora 12,00 2 Iulie, ora 23,00. Ploi torentiale, vijelii, acumularea unor.

Business report: Romanii se feresc sa isi negocieze salariul la interviu; Creditele pentru populatie au crescut de 3 ori mai mult decat cele pentru firme; Un fermier da gratis trei tone de fructe pentru ca samsarii care au vrut sa-i cumpere productia i-a

Capitala Romaniei, in topul Ryanair al destinatiilor ieftine. Capitala Romaniei este prima destinatie din. Un mare producator german, cu doua fabrici in Romania, concediaza 6. 000 de oameni. Unul dintre cei mai cunoscuti.

Mesajul transmis de Angela Merkel, dupa ce a fost vazuta tremurand de doua ori in luna aceasta

Cancelarul german Angela Merkel a declarat sambata ca se simte bine, la doua zile dupa ce a fost vazuta tremurand joi la un eveniment public, pentru a doua oara in luna aceasta, fapt ce a generat.

Tragedie intr-un orasel din SUA. Avion prabusit peste o casa! Sunt mai multe victime

Tragedie intr-un orasel din Carolina de Nord. Doi oameni au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste o casa din orasul Hope Mills si a distrus-o aproape in totalitate. Cele doua.

Domeniile in care se fac cele mai multe angajari

Cele mai cautate joburi in luna iunie au fost in domenii precum financiar-contabilitate, transport, inginerie si Business Process Outsourcing BPO). Tot in luna iunie, volumul total de aplicari pentru un alt job a crescut cu 5%, comparativ cu luna mai a acestui an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )