Libnet.ro
UNICEF

05:30

Facebook-ul se razbuna pe Tudorel Toader: Ce gafa a facut ministrul Justitiei la o zi dupa nunta fiului sau(VIDEO)

B1 B1,
Facebook-ul se razbuna pe Tudorel Toader: Ce gafa a facut ministrul Justitiei la o zi dupa nunta fiului sau(VIDEO)

A fost o saptamana grea pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader, iar retelele de socializare i-au dat de furca. Dupa ce in urma cu o saptamana posta si stergea mesaje referitoare la Comisia de la. continuă pe B1

Sarbatoare mare in familia lui Tudorel Toader

Fericire mare pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va avea, sambata seara, petrecerea de nunta a fiului sau cel mare, Alexandru Ionut 30 de ani). Recent, Alexandru.

Presedintele Iohannis poate respinge revocarea lui Augustin Lazar: Tudorel Toader a incalcat procedura

Nicio prevedere din Legile Justitiei nu permite ministrului Justitiei sa verifice direct si personal activitatea sefilor din Parchetele superioare. Conform legii, controlul ministrului asupra procurorilor se exercita numai prin procurori anume desemnati de catre minsitru. Or, Tudorel Toader a facut el insusi ancheta asupra procurorului general.

Tudorel Toader, precizari privind elaborarea modificarilor Codului penal si al celui de procedura penala

Tudorel Toader a facut o serie de precizari importante vizavi demodificarea Codului penal si a Codului de procedura penala. Simple precizari, contrare unor afirmatii aparute in spatiul public.

LOVITURA DEVASTATOARE incasata de Tudorel Toader! Un parchet din Alba Iulia ii demonteaza MINCIUNILE cu privire la Augustin Lazar

Tudorel Toader este contrazis de Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia cu privire la una dintre cele mai importante acuzatii pe care ministrul Justitiei le-a facut atunci cand a cerut revocare Procurorului.

Dl. Augustin Lazar, vinovat doar fiindca nu a acceptat sa fia sosia d-lui Tudorel Toader

Miercuri, 24 octombrie, ministrul Justitiei, dl prof. univ. dr. Tudorel Toader, despre care am aflat cu aceasta ocazie ca inca bantuie prin biroul de rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, in pofida faptului ca este suspendat din functie si i-a facut prestigiul praf, a oferit Romaniei un spectacol jalnic.

Dl. Augustin Lazar, vinovat doar fiindca nu a acceptat sa fie sosia d-lui Tudorel Toader

Miercuri, 24 octombrie, ministrul Justitiei, dl prof. univ. dr. Tudorel Toader, despre care am aflat cu aceasta ocazie ca inca bantuie prin biroul de rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, in pofida faptului ca este suspendat din functie si i-a facut prestigiul praf, a oferit Romaniei un spectacol jalnic.

Motivul pentru care Tudorel Toader si-a luat concediu. Ministrul Justitiei, ocupat cu pregatirea unui eveniment de familie

Ministrul Justitiei a declansat miercuri, 24 octombrie, procedura de revocare din functie a procurorului general al Romaniei Augustin Lazar. Tudorel Toader a precizat ulterior ca si-a intrerupt concediul pentru a prezenta cererea de revocare.

Tudorel Toader publica extrase dintr-o decizie a Curtii Constitutionale potrivit carora instanta de contencios administrativ nu poate cerceta raportul de drept constitutional dintre ministrul Justitiei si presedinte

Tudorel Toader a publicat vineri pe contul lui de Facebook extrase dintr-o decizie recenta a Curtii Constitutionale legata de solutionarea unui conflict juridic de natura constitutionala dintre ministrul Justitiei si presedintele Romaniei, potrivit carora instanta de contencios administrativ nu poate cerceta raportul de drept constitutional dintre cei doi.

Adevarul: Presedintele Iohannis poate respinge revocarea lui Augustin Lazar, pentru ca Tudorel Toader a ncalcat procedura: Evaluarea procurorului general poate fi facuta doar de procurori CSM, nu de ministrul Justitiei

Jurnalistul Liviu Avram scrie intr-un articol dinAdevarulca, potrivit legii, evaluarea procurorilor se exercita doar de procurori desemnati de catre ministrul Justitiei, nu de catre ministrul insusi, motiv pentru care presedintele Klaus Iohannis poate respinge cererea de revocare a lui Augustin Lazar, pentru ca a fost incalcata procedura.

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa solicitarea de revocare a procurorului general: Un nou asalt asupra justitiei! Tudorel Toader trebuie sa plece DE URGENTA din fruntea ministerului

Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea procurorului general Augustin Lazar, considerand cererea acestuia complet neadecvata. in acest context, Iohannis cere inca o.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )