Libnet.ro
UNICEF

16:15

Motivul pentru care Tudorel Toader si-a luat concediu. Ministrul Justitiei, ocupat cu pregatirea unui eveniment de familie

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care Tudorel Toader si-a luat concediu. Ministrul Justitiei, ocupat cu pregatirea unui eveniment de familie

Ministrul Justitiei a declansat miercuri, 24 octombrie, procedura de revocare din functie a procurorului general al Romaniei Augustin Lazar. Tudorel Toader a precizat ulterior ca si-a intrerupt concediul pentru a prezenta cererea de revocare. continuă pe Adevărul

Rapperul Ice-T a fost arestat. Motivul pentru care politistii i-au pus catusele este halucinant

Actorul si rapperul Ice-T a fost arestat fiindca nu a nu a platit taxa pentru podul George Washington. El nu avea nici numere de inmatriculare la masina pe care o conducea, motiv pentru care a primit si.

Motivul pentru care Simona Halep nu poate conduce n Romnia super-bolidul primit de la organizatorii Turneului Campioanelor

Simona Halep a primit cadou un super-bolid din partea organizatorilor Turneului Campioanelor 2018. Porsche 718 Boxster GTS este masina cu care a fost recompensata sportiva noastra dupa ce a terminat cursa pentru Singapore pe primul loc. Totusi, cea mai buna jucatoare a lumii nu va putea conduce bolidul pe strazile Romaniei.

Motivul pentru care ne este greu sa retinem numele persoanelor cunoscute recent

Nu o data, fiecare dintre noi am trecut prin situatia de a cunoaste o persoana, iar in timpul discutiei sa ne dam seama ca nu ne amintim numele interlocutorului. Un neurolog explica de ce nu retinem usor.

Motivul pentru care nu e bine sa mananci niciodata in fata televizorului. Sigur nu te gandeai la asta

Dupa o zi lunga la munca, un serial bun in fata televizorului te poate ajuta sa te relaxezi, mai ales daca este insotit de o cina delicioasa. Cu toate acestea, mancatul in fata televizorului nu este un o.

Tudorel Toader, aflat in concediu, replica pentru Klaus Iohannis: Nimic nou sub soare! Mai intai spune ca nu il revoca, apoi va citi raportul

Tudorel Toader a avut o reactie ironica la adresa presedintelui Iohannis, care a caracterizat raportul de revocare a procurorului general, Augustin Lazar, drept complet neadecvata.

Feciorul cel mare al lui Tudorel Toader, cununat civil cu gardienii la usa Bisericii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a luat concediu pentru a fi aproape de familia sa intr-un moment important. Fiul cel mare al ministrului, Alexandru, s-a casatorit religios sambata, la o biserica din Iasi. Biserica in care s-a oficiat slujba a fost pazita de bodyguarzi.

Feciorul cel mare al lui Tudorel Toader, cununat cu gardienii la usa bisericii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a luat concediu pentru a fi aproape de familia sa intr-un moment important. Fiul cel mare al ministrului, Alexandru, s-a casatorit religios sambata, la o biserica din Iasi. Biserica in care s-a oficiat slujba a fost pazita de bodyguarzi.

S-a aflat MISTERUL plecarii URGENTE in concediu a lui Tudorel Toader. Ce PREGATESTE ministrul Justitiei (FOTO)

Misterul plecarii in concediul a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost elucidat. Dupa ce s-a zvonit ca Liviu Dragnea l-a trecut pe lista ministrilor ce vor fi remaniati, Toader a declarat ca nu se.

Tudorel Toader este asteptat sa anunte astazi rezultatul evaluarii lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat sa anunte, miercuri, la ora 18:00, rezultatul evaluarii procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, evaluare demarata pe 25 august. Tudorel Toader revine astazi la ministerul justitiei, dupa doua zile de concediu si va intra din nou in concediu maine si poimaine.

Dragnea il ataca pe Tariceanu pentru ca i-a luat apararea lui Tudorel Toader: Rugamintile noastre nu au fost ascultate. Ministerul Justitiei e asumat de PSD

Liviu Dragnea a avut un atac dur la adresa celor din ALDE, liderul PSD acuzandu-i pe acestia ca ca nu au ascultat rugamintile social-democrate de a nu mai da declaratii referitoare la Tudorel Toader, cel care ocupa un portofoliu asumat de PSD.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )