Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ce facem cand avem simptome de COVID-19. Procedura care trebuie urmata, explicata de ministrul Nelu Tataru

Antena3 Antena3,
Ce facem cand avem simptome de COVID-19. Procedura care trebuie urmata, explicata de ministrul Nelu Tataru

Persoanele care au simptome similare bolii COVID-19 trebuie sa urmeze anumiti pasi, pentru a vedea daca a luat virusul sau nu, dar si pentru a fi precaut, sa nu infecteze alti oameni, in cazul in care este pozitiv. continuă pe Antena3

Cum verifici daca maslinele au chimicale sau sunt vopsite! Acesta e testul pe care trebuie sa il faci

Iti plac maslinele si nu stii cat de reale sunt? Exista un mod foarte simplu prin care sa le poti verifica. Iata care este testul pe care trebuie sa-l faci pentru a afla daca au chimicale sau sunt vopsite? E foarte simplu si te scapa de incertitudini. Cum verifici daca maslinele sunt naturale? in afara .

Cele mai importante 5 obiecte pe care trebuie sa le reciclezi daca vrei sa respiri aer curat in orasul tau

Desi pare greu de crezut, posibilitatea de a ne trezi dimineata si a inspira oxigen se datoreaza mediului inconjurator. Astfel, in timp ce metropolele devin tot mai aglomerate, padurile si zonele verzi ne indeamna sa ne reincarcam bateriile, in inima naturii. Cele mai importante 5 obiecte pe care trebuie sa le reciclezi Statisticile pentru urmatorii .

Ce beneficii aduce uleiul de masline organismului. Este un aliment care trebuie introdus in dieta zilnica

De cate ori se vorbeste despre grasimile benefice sanatatii, in special cand se face referire la dieta mediteraneana, cel mai amintit produs este uleiul de masline. Nutritionistul Ligya Alexandrescu a explicat care sunt beneficiile acestui ulei asupra sanatatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )