Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facilitati pentru firmele care angajeaza tineri pana in 25 de ani si persoane peste 45 ani.

România Liberă România Liberă,
Facilitati pentru firmele care angajeaza tineri pana in 25 de ani si persoane peste 45 ani.

Statul va suporta pe un an contributiile sociale aferente datorate de firme care angajeaza pe minimum 2 ani tineri in varsta sub 25 ani si peste 45 ani, va acoperi costul unui stagiu de specializare pentru tinerii romi si va conditiona indemnizatia de somaj de prezenta la un program de consiliere, arata Mediafax. Masurile sunt cuprinse in programul noului Guvern, la capitolul privind facilitati fiscale pentru crearea de locuri de munca. Documentul prevede scutirea suportarea de la bugetul de . continuă pe România Liberă

Ce facilitati vor avea firmele care angajeaza persoane sub 25 ani si peste 45 ani

Statul va suporta pe un an contributiile sociale aferente datorate de firme care angajeaza pe minimum 2 ani tineri in varsta sub 25 ani si peste 45 ani, va acoperi costul unui stagiu de specializare pentru tinerii romi si va conditiona indemnizatia de.

Ce beneficii au firmele care angajeaza someri. in Calarasi, 8.800 de persoane cauta o slujba

Firmele care incadreaza someri in varsta de peste 45 de ani, parinti unici sustinatori ai familiei, persoane cu handicap, absolventi ai unei forme de invatamant ori persoane care, in termen de 5 ani de la data angajarii se pensioneaza, primesc subventii si facilitati din partea statului.

Transit Director, aplicatia pentru transport care ar ajuta RATB sa-si reduca costurile

Compania romaneasca Concept Apps a lansat pe piata internationala Transit Director, o suita de solutii web si mobile care faciliteaza colectarea, administrarea, publicarea si analizarea datelor de transport de catre operatorii de transport public. Iar.

Tratatul cu Ucraina permite Rusiei sa aiba pana 25.000 de militari in Crimeea.

Moscova poate avea pana la 25. 000 de militari in Crimeea, conform Tratatului dintre Rusia si Ucraina privind stationarea Flotei ruse a Marii Negre in Crimeea. Viaceslav Nikonov, parlamentar din partea Partidului Rusia Unita al lui Vladimir Putin a aparat prezenta rusa in Crimeea afirmand ca aceasta respecta tratatul dintre Moscova si Kiev, conform Mediafax. Rusia poate avea pana la 25. 000 de militari aici dar) nu cred ca sunt mai mult de 15. 000, a declarat el pentru BBC. Dupa asa-numita .

DTZ: Birourile din Cluj, Iasi, Timisoara si Brasov, cu pana 25% mai ieftine decat cele din Bucuresti

Costurile de ocupare a spatiilor de birouri clasa A in Cluj, Iasi, Timisoara si Brasov sunt cu pana la 25% mai scazute fata de Bucuresti, in conditiile in care stocul total de astfel de spatii in cele patru orase este de 450. 000 mp, de cinci ori mai.

Codul galben de inundatii pentru cinci bazine hidrografice, prelungit pana joi

Codul galben de inundatii care vizeaza cinci bazine hidrografice a fost prelungit pana joi la ora 16:00. Potrivit Administratiei Nationale Apele Romane ANAR), in intervalul 5 martie, ora 12:00 6.

Casa Alba a impus restrictii la vize pentru rusii care ameninta securitatea Ucrainei

Statele Unite ale Americii au impus restrictii la viza de calatorie atat pentru oficialii rusi si cei din Crimeea, cat si pentru cetatenii simpli care ameninta suveranitatea si integritatea Ucrainei, se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )