Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce beneficii au firmele care angajeaza someri. in Calarasi, 8.800 de persoane cauta o slujba

Adevărul Adevărul,
Ce beneficii au firmele care angajeaza someri. in Calarasi, 8.800 de persoane cauta o slujba

Firmele care incadreaza someri in varsta de peste 45 de ani, parinti unici sustinatori ai familiei, persoane cu handicap, absolventi ai unei forme de invatamant ori persoane care, in termen de 5 ani de la data angajarii se pensioneaza, primesc subventii si facilitati din partea statului. continuă pe Adevărul

Ce facilitati vor avea firmele care angajeaza persoane sub 25 ani si peste 45 ani

Statul va suporta pe un an contributiile sociale aferente datorate de firme care angajeaza pe minimum 2 ani tineri in varsta sub 25 ani si peste 45 ani, va acoperi costul unui stagiu de specializare pentru tinerii romi si va conditiona indemnizatia de.

Facilitati pentru firmele care angajeaza tineri pana in 25 de ani si persoane peste 45 ani.

Statul va suporta pe un an contributiile sociale aferente datorate de firme care angajeaza pe minimum 2 ani tineri in varsta sub 25 ani si peste 45 ani, va acoperi costul unui stagiu de specializare pentru tinerii romi si va conditiona indemnizatia de somaj de prezenta la un program de consiliere, arata Mediafax. Masurile sunt cuprinse in programul noului Guvern, la capitolul privind facilitati fiscale pentru crearea de locuri de munca. Documentul prevede scutirea suportarea de la bugetul de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )