Libnet.ro
UNICEF

13:30

X Factor 2020. Cine sunt cei opt concurenti care se dueleaza pentru un loc in finala

Adevărul Adevărul,
X Factor 2020. Cine sunt cei opt concurenti care se dueleaza pentru un loc in finala

A mai ramas doar o saptamana pana la marea finala XFactor, iar in aceasta seara are loc semifinala in care competitia se anunta acerba. in concurs au ramas opt concurenti, insa dupa duelurile vocale de vineri vor fi selectati cei mai buni patru dintre ei. continuă pe Adevărul

Finalistii X Factor 2020. Cine merita sa castige?

In seara aceasta, fanii show-ului de talente difuzat de Antena 1 vor afla cine sunt finalistii X Factor 2020. in prezent mai sunt in competitie 8 concurenti, dintre care juratii vor alege doar 4. Cate unul pentru fiecare dintre echipe. Cine merita sa castige? .

Se cauta forta de munca inainte de Sarbatori. Care sunt cei mai cautati angajati

Perioada de sarbatori este una grea pentru multi romani ramasi fara servici, din cauza pandemiei. Multi au ajuns in somaj tehnic, iar altii au ajuns cu buzunarele goale. Conform unui studiu, zilele acestea se cauta forta de munca, ceea ce este o veste buna. Vestea este foarte buna, mai ales pentru romanii aflati intr-o astfel .

X Factor a adus o noua seara tensionata de dueluri intre concurenti. Care au fost interpretarile emotionante VIDEO

Joi, 10 decembrie, a avut loc o noua etapa a emisiunii X Factor, ceea ce inseamna ca suntem cu un pas mai aproape de afla cine se va duela pentru premiul cel mare. Juratii au avut de facut alegeri dificile, iar concurentii celor patru grupe s-au luptat pentru a demonstra ca merita un loc in semifinala competitiei.

Au plecat in misiune si au murit servind patria. Cine sunt eroii uitati ai Romaniei

Toate armatele lumii isi cinstesc de obicei eroii, dar exista cinci militari romani care au murit pe.

Euro 2021: Cine sunt Germania, Olanda si Ungaria, adversarele Romaniei din Grupa A

Romania si-a aflat adversarele de la Campionatul European de tineret din 2021, iar FRF a realizat o analiza a celor trei selectionate pe care tricolorii mici le vor intalni in Grupa A: Germania, Tarile de Jos Olanda) si Ungaria.

Au fost stabiliti finalistii X Factor! Cine sunt si cum i-au impresionat pe jurati VIDEO

Vineri, 11 decembrie, a avut loc cea de-a doua etapa a semifinalei X Factor 2020. Duelurile au fost acerbe, iar concurentii au incercat sa ii impresioneze pe juratii exigenti pentru a obtine un loc in finala din 18 decembrie si a fi mai aproape de premiul de 100. 000 de euro. Iata cine sunt concurentii pe care iti vei vedea in ultima etapa a competitiei.

Cine sunt cei sapte parlamentari de Alba. AUR a prins un loc de deputat. Cati sunt de la PNL, PSD si USR PLUS

Distribuirea celor sapte mandate de parlamentar in Alba va fi o oglinda a numarului de voturi obtinute de formatiunile politice la alegerile parlamentare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )