Libnet.ro
UNICEF

07:45

X Factor. Mihai Bendeac, in lacrimi: Nu am mai plans de zece ani in public

Antena3 Antena3,
X Factor. Mihai Bendeac, in lacrimi: Nu am mai plans de zece ani in public

Mihai Bendeac se lasa coplesit de emotii in cea de-a saptea editie X Factor, difuzata marti seara, de la ora 20. 00, la Antena 1. Unul dintre concurenti reuseste sa-l impresioneze atat de tare, incat. continuă pe Antena3

Mihai Bendeac, iN LACRIMI la X Factor: Cine a reusit sa-l faca pe burlac sa planga: Nu am... (FOTO)

Mihai Bendeac s-a lasat coplesit de emotii in cea de-a saptea editie X Factor, difuzata marti seara, de la ora 20. 00, la Antena 1. Unul dintre concurenti a reusit sa-l impresioneze pana la lacrimi, in.

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: BOALA NEMILOASA de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA...

Mihai Bendeac a vorbit despre problemele pe care le are si a marturist se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. El a precizat ca, in urma cu 15 ani, a luat o decizie.

Este SARUTUL deceniului: Actorul Mihai Bendeac, surprins in cele mai INTIME ipostaze cu cea mai cunoscuta vedeta din Romania!

Mihai Bendeac si Bianca Dragusanu si-au surprins toti fanii. Cei doi par sa nu refuze nicio provocare si au facut deliciul publicului cand s-au sarutat pasional. in urma cu ceva timp, pe vremea.

Mihai Bendeac si familia traditionala! Roxana Vancea a facut anuntul fericit: Este vorba de primul copil!

Roxana Vancea este acum una dintre cele mai populare concurente de la Exatlon. Fosta asistenta tv a fost si protagonista unui moment amuzant in timpul concursului, cand Iulian Pitea l-a parodiat pe Mihai Bendeac,.

Bomba TOTALA in lumea mondena! Actorul Mihai Bendeac si Bianca Dragusanu, OFICIAL impreuna: Primele imagini cu cei doi indragostiti! (FOTO)

Bianca Dragusanu s-a sarutat pasional, pe vremea cand era asistenta tv, cu Mihai Bendeac. Cei doi au jucat o sceneta care parodia un tanar devenit celebru in urma unui interviu de tipul vox.

Investitiile de anul trecut, la minimul ultimilor zece ani

Companiile din tara noastra nu mai au independenta financiara * Daca in 2016 au fost distribuite dividende cat in noua ani anteriori, in 2017 au fost distribuite dividende in cantitate dubla fata de anul precedent * in 2-3 ani vom avea recesiune tehnica * Prima Casa, care a distorsionat piata, inflameaza artificial cererea, fara argumente sociale Companiile din tara noastra au ramas fara independenta financiara, apreciaza Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR).

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )