Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mihai Bendeac si familia traditionala! Roxana Vancea a facut anuntul fericit: Este vorba de primul copil!

B1 B1,
Mihai Bendeac si familia traditionala! Roxana Vancea a facut anuntul fericit: Este vorba de primul copil!

Roxana Vancea este acum una dintre cele mai populare concurente de la Exatlon. Fosta asistenta tv a fost si protagonista unui moment amuzant in timpul concursului, cand Iulian Pitea l-a parodiat pe Mihai Bendeac,. continuă pe B1

Medicii au facut anuntul TRIST: Da, e ADEVARAT, BOALA actorului Mihai Bendeac e INCURABILA...

Pentru a facece ii place, Mihai Bendeac a renuntat la viata de familie, s-a salvat din depresii si a muncit pe branci. Desi face cariera in comedie, ia umorul foarte in serios. iUmor nu are legatur.

Cum s-au jignit doi liberali din cauza referendumului pentru familia traditionala (FOTO)

Mihai Voicu, deputat PNL, si Mihail Neamtu, recent devenit membru PNL, s-au certat pe Facebook pe tema referendumului privind familia traditionala. in timp ce primul nu sustine referendumumul, celalalt este un.

VIRALUL ZILEI! O parodie despre referendumul pentru familia traditionala face furori pe Facebook (VIDEO)

O noua parodie despre referendumul pentru familia traditionala a devenit viral pe Facebook. Eu am probleme despre homosexuali. Deci, Dumnezeu nu a facut sa fie homosexuali intre baieti, trebuie sa aib.

Socul anului in lumea mondena! Cantareata Delia si actorul Mihai Bendeac, oficial impreuna: De cand a inceput totul...

Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. Pe langa.

Dragnea: Merg la referendum si educatia mea ortodoxa, de copil crescut la tara, inconjurat de familia traditionala, ma face sa spun Da cu toata hotararea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca va merge la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie si va vota Da cu toata hotararea, pentru ca asa il obliga educatia sa ortodoxa, de copil crescut la tara, inconjurat de familia traditionala.

O saptamana pana la referendum. Ce politicieni sustin familia traditionala si cine e impotriva

PSD face campanie de informare, PNL e impartit, ALDE si UDMR le-au transmis votantilor sa decida singuri, in timp ce USR este singurul partid care se opune modificarii Constitutiei. Traian Basescu si Gabriel Oprea, lideri cu partide in disolutie, sustin si ei familia traditionala.

BOMBA ANULUI in showbiz! Da, e ADEVARAT: Iulia Albu si Mihai Bendeac...

Iulia Albu a criticat pe blogul sau atitudinea mai multor sex-simboluri masculine autohtone. Daca cu Alex Velea, Dorian Popa si Victor Slav a fost cat de cat blanda, pe Mihai Bendeac l-a atacat destul de.

Familia traditionala: ideologie, mit, fapte

Pentru a oferi un argument persuasiv in privinta politicilor publice, cum ar fi constitutionalitatea unui tip sau altul de casatorie, este imperativ sa intelegem clar ce stim si ce nu stim despre aceasta familie traditionala invocata de Biserica Ortodoxa Romana BOR), Academia Romana, si actualul govern al Romaniei. Cercetez si scriu despre istoria Romaniei de peste 25 de ani, si in aceasta perioada ceea ce se numeste cercetare istorica serioasa despre traditiile familiale la romani este numai superficial si partical prezenta in spatiul istoriografic al Romaniei.

Gata, s-a terminat... Ramas bun Viorel... Oana Lis a facut anuntul trist: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis, sotia fostului primar Viorel Lis, a recunoscut ca faptul ca avea kilograme in plus au facut-o sa se gandeasca la a-si sfarsi viata, mai ales in perioada in care sotul ei, Viorel Lis, a facut un.

impacarea anului in showbiz! Bianca Dragusanu si Victor Slav au facut anuntul: Te iubesc! (FOTO)

Au fost impreuna la ziua fiicei lor, iar acum Bianca Dragusanu i-a facut o declaratie de zile mari lui Victor Slav. Fanii s-au gandit imediat la o impacare! Bianca Dragusanu a publicat pe contul ei de Ins.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )