Libnet.ro
UNICEF

14:00

Facturi mai mari la curent, de la 1 noiembrie

Adevărul Adevărul,
Facturi mai mari la curent, de la 1 noiembrie

Toate facturile la energie electrica se majoreaza, de la 1 noiembrie, dupa ce Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a majorat taxa de cogenerare, platita de toti consumatorii casnici sau industriali. continuă pe Adevărul

Cod rutier 2020. Ce amenda iti iei daca ai rotile mai mari decat scrie in cartea masinii

Cod rutier 2020. S-a aflat ce amenda iti iei daca ai rotile mai mari decat scrie in cartea masinii. Soferii care circula cu roti mai mari sau mai mici decat cele mentionate in cartea autovehiculului trebuie sa stie ca este posibil oricand sa ramana fara certificatul de inmatriculare. Pe lana retinerea talonului, soferii vor fi .

Orban, replica pentru Firea: in acest an, Primaria Capitalei a beneficiat de sume mai mari de bani decat in guvernarea PSD

Ludovic Orban a declarat, intrebat daca in discutiile cu Nicusor Dan si Dacian Ciolos a spus ca reduce alocarile bugetului Primariei Capitalei asa cum a afirmat Gabriela Firea, ca PMB a beneficiat in acest an de sume mai mari de bani decat in guvernarea PSD.

Una dintre cele mai mari banci din Romania inchide 129 de casierii si reduce programul altora. Ce trebuie sa stie clientii

Una dintre cele mai mari banci prezente in Romania a anuntat ca va inchide luna aceasta 129 dintre casieriile sale din tara si va reduce programul altora.

Romania, tara europeana care a suferit, in 2019, cele mai mari pagube produse de incendii in zonele protejate

Romania a fost, cu 73. 444 ha de suprafata afectata de incendii, tara care a suferit cele mai mari pagube produse in zonele protejate in 2019, releva un raport al Comisiei Europene potrivit caruia 2019 a fost anul cu cele mai dezastruoase efecte ale incendiilor de padure pe plan mondial din istoria recenta, in care au ars peste 400. 000 de hectare de teren natural european.

Care au fost cele mai mari cutremure din Romania in 2020. Ultimul a avut loc azi-noapte

Topul celor mai puternice seisme din 2020 include, din fericire, doar cutremure cu intensitate mica. Cel mai recent a fost in noaptea de 29 spre 30 octombrie, la ora 0:39. Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul a avut loc in zona Moldovei, judetul Vaslui. Cele mai puternice cutremure din .

Citu: Nationalizarea pensiilor private, luata din nou in calcul de PSD. Valcov, Teodorovici si Grindeanu introduc taxe multe si mai mari

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat duminica seara ca programul de guvernare al PSD pe perioada 2021 2024 cuprinde masuri in urma carora Pilonul II va fi nationalizat, toate transferurile catre pensiile private obligatorii urmand sa fie oprite.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )