Libnet.ro
UNICEF

23:31

Facturi mai mari la gaze, pentru romani. Scumpirile, din aceasta iarna

Antena3 Antena3,
Facturi mai mari la gaze, pentru romani. Scumpirile, din aceasta iarna

Vom plati mai mult pentru gazele consumate in aceasta iarna. Avertismentul vine de la oficialii companiei care se ocupa de transportul gazelor naturale. Acestia spun ca rezervele din depozite sunt. continuă pe Antena3

VIDEO O eleva de clasa a IX-a a fost batuta de cinci liceene mai mari cu un an / Bataia s-ar fi iscat din cauza unor comentarii pe Facebook

O eleva de clasa a IX-a a fost batuta de cinci liceene mai mari cu un an, in apropierea liceului din Gura Humorului. Se pare ca bataia s-ar fi iscat in urma unor comentarii postate pe Facebook, scrie Monitorul de Suceava.

Ministerul Energiei: Romania are asigurate stocurile necesare de gaze pentru iarna

Aprovizionarea cu gazele naturale necesare consumatorilor, in aceasta iarna, va fi asigurata, in conditii normale si cu respectarea standardelor tehnice, conform programului stabilit de Guvernul Romaniei, se arata intr-un comunicat al Ministerului Energiei. Potrivit acestuia, livrarea gazelor naturale catre clienti este si va fi asigurata normal de catre furnizorii licentiati ANRE, conform normelor si datelor publice. ANRE a stabilit un nivel de stocuri minime obligatorii, pentru fiecare operator din piata, conform cu istoricul vanzarilor. Acest stoc minim de iarna 1,76 mld. mc pentru 2017) este mai mare cu 1,6% fata de cel din iarna anului 2016.

Donald Trump trimite cele mai mari portavioane ale marinei spre Coreea de Nord

Donald Trump a trimis trei dintre cele mai mari portavioane ale Marinei americane, in vestul Oceanului Pacific, pentru prima data in ultimii zece ani. Navele vor participa la exercitii militare in .

Cei mai mari angajatori din Romania. Din ce domenii provin

In primele noua luni ale anului, angajatorii din Romania au cautat sa angajeze peste 420. 000 de persoane, potrivit eJobs Group. Cei mai mari angajatori, in functie de numarul de anunturi de recrutare publicate pe platforma eJobs. ro, au fost companiile.

Firma romaneasca ce a dezvoltat un soft de personalizare a mesajului publicitar: Cele mai mari greseli in campaniile de promovare

Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac agentiile si companiile in campaniile de promovare este sa nu tina cont de preferintele utilizatorilor. Doar ca si atunci cand detii date despre aceste preferinte pot aparea probleme ce duc la cheltuieli uriasi si inutile, intr-o campanie, sustine Adrian Enache, fondatorul unei agentii de digital ce si-a dezvoltat propriul soft de analiza de date si personalizare a mesajelor publicitare.

Un congresmen american sustine ridicarea vizelor pentru romani

Congresmanul democrat Dan Lipinski din Illinois a declarat ca sprijina ridicarea regimului de vize pentru romani, spunand ca acestia s-au dovedit un aliat de incredere si ca sunt printre putinii.

Topul celor mai atractive tari pentru outsourcing din Europa Centrala si de Est. Bucurestiul are cel mai competitiv salariu in regiune - studiu

In Romania sunt prezente peste 250 de companii cu activitate in domenii precum furnizare de servicii sau IT, care au angajat, pana in acest moment, mai mult de 80. 000 de specialisti. Toate aceste cifre claseaza tara noastra pe locul doi in regiune, in randul celor mai atractive tari pentru outsourcing extrernalizarea de servicii), potrivit CBRE.

IRLANDA DE NORD - ELVETIA. Baraj pentru Cupa Mondiala din Rusia ONLINE VIDEO LIVE STREAM Digi Sport

Joi se disputa primele meciuri din zona europeana, pentru Cupa Mondiala din Rusia. Irlanda de Nord intalneste Elvetia, de la 21. 45, partida fiind transmisa in.

Cui servesc declaratiile alarmiste ale celor care sustin ca Romania nu are suficiente gaze pentru iarna

De o saptamana incoace sunt aruncate in spatiul public o serie de declaratii alarmiste legate de o presupusa vulnerabilitate a Romaniei pe piata gazelor, in urmatoarele luni. Mai grav este ca aceste afirmatii menite sa starneasca panica, exact in prag de iarna, sunt lansate de sefi de companii mari si respectabile, Engie si Transgaz, in cadrul audierilor din cadrul comisiei parlamentare de ancheta a ANRE. Bomboana pe coliva este pusa chiar de PNL, care in textul unei motiuni impotriva ministrului energiei Toma Petcu, arata ca o criza de gaze naturale va scumpi automat importul de gaze rusesti. Sunt declaratii exagerate, contrazise de cifre oficiale ale reglementatorului din energie, ale Ministerului Energiei si producatorilor de gaze. Cui serveste lansarea de semnale ingrijoratoare, chiar daca fara fundament, in pragul iernii? Cum ar putea castiga Gazprom de pe urma unei eventuale panici starnite in Romania?.

Transgaz avertizeaza! Avem cel mai mic stoc de gaze din ultimii 5 ani. Vom importa si mai multe gaze la iarna

Directorul general al Transgaz, Ion Sterian, a declarat, joi, in Comisia parlamentara de ancheta a activitatii ANRE, ca stocul pentru iarna 2017-2018 este cel mai mic din ultimii cinci ani, in conditiile in care consumul de gaze a crescut, afirmand ca vom importa o cantitate mai mare gaze.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )