Libnet.ro
UNICEF

17:00

Facturi mai mici pentru bucuresteni. Locuitorii care NU au avut apa calda vor plati mai putin

B1 B1,
Facturi mai mici pentru bucuresteni. Locuitorii care NU au avut apa calda vor plati mai putin

Bucurestenii s-au confruntat cu o situatie mai speciala in ultimele zile si anume lipsa agentului termic si a apei calde in Sectoarele 2 si 3. Cei care au avut apa taiata insa vor primi facturi mai mici. continuă pe B1

Facturi mai mici cu 24 la suta la intretinere pentru mii de bucuresteni. Cine va da mai putini bani

Cetatenii din Bucuresti, din Sectoarele 2 si 3, care nu au avut apa calda, vor primi facturi mai mici, a a nuntat Compania Municipala Termoenergetica. Facturi mai mici cu 24% la intretinere pentru mii de bucuresteni. Ce sectoare sunt vizate Facturile de plata la intretinere vor fi mai mici cu 16% 24%, in functie .

Amenintarea mai mare decat covid. Vestea care cutremura Romania

Prezent la conferinta de lansare a proiectului intarirea capacitatii institutionale pentru controlul infectiilor spitalicesti si gestionarea consumului de antibiotice in Romania, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, profesorul Alexandru Rafila, a avertizat ca principala amenintare mai mare decat covid este abuzul de antibiotice si dozajul necorespunzator care genereaza rezistenta. Rafila, despre amenintarea mai mare decat noul .

PENTRU MODUL IN CARE A FOST INTOCMIT RAPORTUL DIN 10 APRILIE ASF l-a amendat pe directorul Rompetrol Well Services cu 20.000 lei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) l-a amendat cu 20. 000 lei pe Timur Zhetpisbayev, directorul general al Rompetrol Well Services PTR), pentru modul necorespunzator in care emitentul a intocmit raportul din data de 10 aprilie, se arata intr-o notificare a supraveghetorului pietei postata ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Iohannis a promulgat Legea pentru respingerea OUG care amana dublarea alocatiilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat azi legea pentru respingerea ordonantei de urgenta care prevedea amanarea pana la 1 august a masurii de dublare a alocatiilor pentru copii.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )