Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis a promulgat Legea pentru respingerea OUG care amana dublarea alocatiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a promulgat Legea pentru respingerea OUG care amana dublarea alocatiilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat azi legea pentru respingerea ordonantei de urgenta care prevedea amanarea pana la 1 august a masurii de dublare a alocatiilor pentru copii. continuă pe Ziarul Bursa

Umilinta totala pentru Dacia! Anuntul care arunca totul in aer

Dacia, Renault si Nissan trec printr-un moment dificil, dupa ce fostul lor lider da de pamant cu cifrele de afaceri. Chiar daca acuzatiile vin din partea lui Carlos Ghosn, acuzat la randul sau de fapte ilicite, declaratiile au destul de multa greutate. Dacia, umilita public de fostul director Omul de afaceri a acordat un interviu .

S-a promulgat respingerea OUG prin care s-a amanat pana la 1 august dublarea alocatiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii privind respingerea Ordonantei de urgenta 22020 care proroga termenul pentru dublarea alocatiilor copiilor la 1 august 2020, conform Agerpres.

Ministerul Educatiei a lansat un proiect OUG care prevede taierea numarului de ore la clase

Ministerul Educatiei vrea sa modifice, incepand din aceasta toamna, numarul de ore alocat fiecarei materii in parte, pentru clasele de inceput de ciclu. Un proiect de Ordonanta de Urgenta lansat de Minister prevede ca din anul scolar 2020-2021 numarul de ore de scoala din planurile-cadru se aproba prin ordin al ministrului educatiei si se aplica pentru clasa pregatitoare, clasa a V-a si clasa a IX-a, scrie g4media.

Federatia Sanitas cere un spor de 55%-85% pentru personalul sanitar care trateaza pacienti COVID-19

Federatia Sanitas a solicitat astazi, la intalnirea de la Ministerul Sanatatii la care au participat premierul Ludovic Orban si ministrul de resort, Nelu Tataru, acordarea unui spor cuprins intre 55% si 85% pentru conditii deosebit de periculoase pentru combaterea pandemiei.

Avertisment pentru toti cei care au cont si card bancar. Se intampla cu bancile daca totul va continua la fel

Anul acesta e extrem de dificil pentru anumite categorii economice. Acum aflam mai multe despre ce se intampla cu bancile si ce ar insemna asta pentru tine. Conform ultimelor analize, sistemul.

Stirea zilei pentru acesti romani care stau la bloc. Acum trebuie sa scoata bani multi din buzunar

S-a ajuns in punctul in care problemele statului la bloc au ajuns la un nivel aproape absurd. De data asta vorbim de aproape 1,8 miliarde de euro necesare. Cladirile ar trebui sa fie mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )