Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a facut Alexandru Cumpanasu, dupa ce a anuntat ca a fost interzis la TV. Aveti tupeul sa ne prostiti pe fata?

Playtech Playtech,
Ce a facut Alexandru Cumpanasu, dupa ce a anuntat ca a fost interzis la TV. Aveti tupeul sa ne prostiti pe fata?

Alexandru Cumpanasu continua seria dezvaluirilor pe contul personal de Facebook, dupa ce zilele trecute anunta ca a fost interzis la TV. Unchiul Alexandrei Macesanu, care si-a anuntat candidatura la presedintia Romaniei, a oferit din nou informatii despre reteaua de proxeneti care rapesc fete si le obliga sa se prostitueze in Italia. Alexandru Cumpanasu face noi . continuă pe Playtech

Alexandru Cumpanasu, dezvaluire de ultima ora in Cazul Caracal. A prezentat dovada: Rapita

Alexandru Cumpanasu a facut dezvaluiri socante despre modul de operare al proxenetilor din Europa de Est. Unchiul Alexandrei Macesanu sustine ca una dintre victimele reteleleor de traficanti de persoane a primit din partea politistilor italieni calitatea de martor protejat, insa a fost ulterior rapita si obligata din nou sa se prostitueze. Alexandru Cumpanasu, dezvaluire de .

Marian Godina, mesaj ironic despre Alexandru Cumpanasu. Ramai putin mirat cand vezi asta! Continuarea e geniala

Politistul Marian Godina a publicat pe Facebook un mesaj ironic despre Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, victima Caracal. Marian Godina, mesaj ironic despre Alexandru Cumpanasu Alexandru Cumpanasu a devenit o voce in spatiul public odata cu tragedia din Olt, fiind mult mai implicat decat un cetatean marcat de intamplarile din Caracal, ci chiar un om .

Alexandru Cumpanasu: Mama Alexandrei Macesanu a strans aproximativ 2.000 de semnaturi pentru candidatura mea la alegerile prezidentiale

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a marturist ca mama fetei disparute in tragedia din Caracal a strans aproximativ 2. 000 de semnaturi pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale din noiembrie, desi.

Barbat gasit mort, intr-un magazin Kaufland. Gafa pe care au facut-o autoritatile, dupa ce au depistat decesul

Un barbat a fost gasit mort, intr-un magazin Kaufland. Purtatorii de cuvant au declarat ceva, apoi altceva. Gafa pe care au facut-o autoritatile, dupa ce au depistat decesul. Barbat gasit mort, intr-un magazin Kaufland. Autoritatile au gafat Un incident nefericit s-a intamplat in dupa-amiaza de vineri, 20 septembrie, intr-un magazin Kaufland de pe Calea Bucuresti .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )