Libnet.ro
UNICEF

13:15

A facut amor cu doua femei deodata mai multi ani la rand. Ce a patit de curand barbatul

Antena3 Antena3,
A facut amor cu doua femei deodata mai multi ani la rand. Ce a patit de curand barbatul

Povestea de viata a unui barbat din Marea Britanie pare desprinsa din filme. Adam Lyons a fost denumit, pe buna dreptate, cel mai norocos barbat din lume. in varsta de 36 de ani,. continuă pe Antena3

Furtuna a facut ravagii in Bucuresti! Mai multi copaci au cazut pe carosabil, pe fire de electricitate si pe masini. Un barbat a murit

O persoana a decedat, iar sase masini au fost avariate in municipiul Bucuresti dupa ce furtuna a doborat mai multi copaci, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Radu Banciu, cu ocazia aniversarii lui Crin Antonescu: L-a uitat toata societatea, noi nu! La multi ani, nea Caca! (VIDEO)

Radu Banciu a tinut sa ii ureze in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu un mesaj de la multi ani fostului presedinte al PNL si a Senatului, Crin Antonescu, care a implinit 58 de.

Sunt casatoriti de sapte ani, dar nu au facut amor niciodata. Motivul este unul cu totul neasteptat

Doi tineri din China, care sunt casatoriti cinci ani, nu si-au putut consuma mariajul dintr-un motiv neasteptat. Lin Yue si Deng Yang s-au casatorit in anul 2010. De atunci insa, cei doi tineri nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )