Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ce a facut Andreea Balan chiar in aceste momente. Vedeta are toate motivele sa rada din nou

Playtech Playtech,
Ce a facut Andreea Balan chiar in aceste momente. Vedeta are toate motivele sa rada din nou

Andreea Balan a scapat de ghinion. Dupa ce s-a despartit de George Burcea, apoi a infruntat unele probleme de sanatate, de sarbatori, norocul pare ca i-a suras. Cantareata a petrecut Craciunul in sanul familiei noului partener, Tiberiu Argint. Fetitele sale s-au jucat cu sora barbatului, prezenta, de asemenea, cunoscuta publicului. Tiberiu Argint a introdus-o in . continuă pe Playtech

in sfarsit! Ce au facut Andreea Balan si Tiberiu Argint chiar acum. Toti au ramas fara cuvinte

Dupa o lunga perioada de timp in care s-au ascuns de ochii publicului, din dorinta de a trai o poveste de iubire in liniste, Andreea Balan si Tiberiu Argint au inceput sa se afiseze la brat in spatiul public. E drept ca e vorba despre unele fotografii surprinse de fotoreporteri, dar cert este ca pana .

Mihai Bendeac a fost parasit chiar inainte de Craciun. Vedeta are interzis, nu il mai poate vedea deloc

Ies la iveala noi detalii picante legate de viata lui Flick, dupa decizia de a-si scurta lista de prieteni, insuratoarea impingandu-l sa faca asta, dupa cum spun unele surse. Printre victimele colaterale se numara si Mihai Bendeac. Dupa ce prezentatorul a rupt legatura cu Razvan Popescu, cel alaturi de care facea un cuplu de exceptie .

Vedetele s-au intrecut in brazi de Craciun. Cum l-au facut Andra, Andreea Balan si Andreea Banica

Craciunul este aici, iar brazii stau falnici intr-un locsor al casei, de unde lumineaza neincetat. De altfel, unii romani nu au mai asteptat Ajunul sarbatorii ori chiar ziua festiva pentru a-l aranja pe oaspetele verde, asa cum este traditia, si au decorat pomul din pripa. in aceasta categorie se incadreaza si cateva vedete, cum ar .

Ce a facut George Burcea pentru Viviana Sposub. Si Andreea Balan va fi invidioasa

George Burcea si Viviana Sposub par mai indragostiti ca niciodata, iar cei doi nu se mai feresc deloc sa-si arate sentimentele in public. Astfel ca de Craciun, actorul i-a facut o declaratie de dragoste iubitei lui, demonstrand ca soarele rasare dupa ploaie. Ce a facut George Burcea pentru Viviana Sposub Pentru ca George Burcea este .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )