Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Bendeac a fost parasit chiar inainte de Craciun. Vedeta are interzis, nu il mai poate vedea deloc

Playtech Playtech,
Mihai Bendeac a fost parasit chiar inainte de Craciun. Vedeta are interzis, nu il mai poate vedea deloc

Ies la iveala noi detalii picante legate de viata lui Flick, dupa decizia de a-si scurta lista de prieteni, insuratoarea impingandu-l sa faca asta, dupa cum spun unele surse. Printre victimele colaterale se numara si Mihai Bendeac. Dupa ce prezentatorul a rupt legatura cu Razvan Popescu, cel alaturi de care facea un cuplu de exceptie . continuă pe Playtech

Mihai Bendeac, in lacrimi. Le-a cerut scuze fanilor sai pentru cel mai urat gest din cariera sa

De-a lungul timpului, Mihai Bendeac a fost implicat in numeroase situatii controversate. Juratul de la iUmor este cunoscut si pentru ironiile pe care adesea le-a adresat femeilor, dar si la adresa diverselor situatii prin care a trecut. Mihai Bendeac, in lacrimi Chiar si asa, Mihai Bendeac a transmis un mesaj emotionant in ce priveste lansarea .

Lovitura dura pentru Adriana Iliescu, chiar inainte de Craciun. Ce a patit cea mai batrana mama

Adriana Iliescu a primit o lovitura dura inainte de Craciun, din partea rudelor ei. Femeia este disperata. Sper sa se termine in favoarea mea. Adriana Iliescu, lovitura inainte de Craciun Adriana Iliescu a pierdut procesul pentru o mostenire din Balcesti, judetul Valcea. Femeia a fost anuntata ca va fi executata silit pentru suma de1. 500 de .

Secret spulberat! Cu cine a petrecut Alex Bodi de Craciun. A fost fotografiata chiar la el in curte

Pe 19 decembrie Alex Bodi era eliberat din inchisoare si pus sub arest la domiciliu. Decizia judecatorilor ii da dreptul afaceristului sa petreaca Craciunul acasa. in acelasi timp va putea petrece sarbatorile de iarna alaturi de fiicele lui. Alex Bodi surprins alaturi de noua cucerire in lux si opulenta, cam asa isi va petrece arestul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )