Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ce a facut un cunoscut interlop din Romania, la putin timp dupa ce a iesit din inchisoare

Antena3 Antena3,
Ce a facut un cunoscut interlop din Romania, la putin timp dupa ce a iesit din inchisoare

Unul din cei mai cunoscuti interlopi ieseni s-a intors dupa gratii, la doar cateva luni de cand fusese eliberat in urma legii recursului compensatoriu. O mare parte din viata, Eugen Jan) Buliga a ispasit. continuă pe Antena3

Politic show: Alta ntrebare n CEX-ul PSD: doriti amnistie si gratiere?; Familia Pop prinde radacini n Ministerul Educatiei: la putin timp dupa plecarea lui Liviu Pop din functia de ministru, sotia sa a devenit consiliera unui secretar de stat; Guvernul D

Centenar: Sub pretextul patriotismului, Dragnea si Dancila au lansat atacuri la adresa liberalilor. Atat Liviu Dragnea, cat si premierul Viorica Dancila au lansat atacuri la adresa. Zegrean: inalta Curte a procedat corect ca a facut tragerea la sorti a completurilor fara sa astepte motivarea deciziei CCR. Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean a afirmat ca.

CENTENARUL MARII UNIRI. Ce au facut doi elevi din Romania de CENTENARUL MARII UNIRI

CENTENARUL MARII UNIRI Doi elevi din localitatea Cintei, apartinatoare comunei Zarand, judetul Arad, se vor afla de 1 Decembrie la Alba Iulia, in Capitala Marii Uniri, pe urmele a doua personalitati locale au.

Studentii la Medicina ii raspund ministrului Pintea: Exista multe motive pentru care medicii tineri pleaca din Romania

Federatia Asociatiilor Studentilor in Medicina din Romania FASMR) a reactionat, marti, dupa ce ministrul Sanatatii Sorina Pintea a anuntat ca ia in calcul incheierea unui act aditional la contractele de munca ale rezidentilor, astfel incat acestia sa.

Sinteza zilei. Defrisarile din Romania, subiect de documentar la BBC

Defrisarile din Romania au devenit subiect de documentar la postul britanic de televiziune BBC.

UDMR, mesaj la sedinta solemna de Centenar: Comunitatea maghiara din Romania a reusit sa-si pastreze identitatea

Senatorul UDMR Novak Csaba-Zoltan a afirmat, miercuri, la sedinta solemna a Parlamentului, ca maghiarii din Romania nu se pot raporta la acest Centenar la fel ca majoritatea romanilor, intrucat ceea ce.

A avut cel mai TARE talk-show din Romania, dar s-a retras de ani buni. Cum arata si cu ce se ocupa acum MARIUS TUCA (FOTO)

S-au scurs 20 de ani de cand era regele absolut al talk-show-urilor din Romania. Astazi, Marius Tuca, retras de ani buni, este un boem manager de radio care scrie constant poezii. Proprietar al Smart FM, fostul.

Tinerii din Romania, Bulgaria, Italia si Spania vor fi sprijiniti in vederea angajarii

600 de tineri din Romania, Bulgaria, Italia si Spania, cu varsta cuprinsa intre 18 si 29 de ani, care nu sunt la scoala, nu urmeaza o forma de pregatire si nici nu muncesc NEET) vor beneficia, in perioada 2018-2021, de instruire si suport pentru a.

Cutremur PUTERNIC in urma cu putin timp: Romania, din nou in alerta!

Romania a fost din nou zguduita de un cutremur, joi dimineata. Potrivit, INFPseismul a avut loc la ora 06,15, avand epicentrul injudetul Buzau, o magnitudine de3. 7,si la oadancime.

Din culisele cinematografiei.Cum a sarit Szoby Cseh de la 13 metri direct pe pamantul gol, fara nicio protectie

Cel mai cunoscut cascador din Romania a reusit o performanta incredibila cu ocazia filmarilor pentru Mihai Viteazul, intr-o scena in care il dubla chiar pe regizorul Sergiu Nicolaescu, dar s-a accidentat in momentul in care a fost nevoit sa repete figura, din cauza faptului ca niciunul dintre cei trei operatori n-a reusit sa surprinda actiunea respectiva pe pelicula.

ATENTIE, SOFERI! Acestea sunt PERMISELE de conducere din Romania INTERZISE in Germania

Autoritatile din Germania nu recunosc permisele de conducere si certificatele de pregatire a soferilor obtinute in Republica Moldova si preschimbate apoi in Romania, informeaza publicatia Auto Expert.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2711 seconds )