Libnet.ro
UNICEF

17:01

Sinteza zilei. Defrisarile din Romania, subiect de documentar la BBC

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Defrisarile din Romania, subiect de documentar la BBC

Defrisarile din Romania au devenit subiect de documentar la postul britanic de televiziune BBC. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Ura, noua politica de stat in Romania

Ura a devenit noua politica de stat in Romania. Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, cateva dintre motivele care au condus la aceasta situatie si cateva dintre cele mai importante stiri care.

Sinteza zilei. Romania, discreditata la o televiziune din Austria

Romania este discreditata grav intr-un material prezentat la televiziunea de stat din Austria. Imaginile au fost prezentate, marti, de Mihai Gadea, la Sinteza zilei. Stire in curs de.

Sinteza zilei. Dezvaluirile anului despre razboiul dintre serviciile secrete din Romania

Mihai Gadea a revenit, luni seara, in forta la Sinteza zilei cu dezvaluirile anului. Antena 3 a pus mana pe documentele care devoaleaza razboiul serviciilor secrete. Nu mai putin de trei sefi de servicii.

Sinteza zilei. Care considerati ca este cel mai bun sef de stat din ultima suta de ani?

In prag de Centenar, Mihai Gadea le incredinteaza telespectatorilor sai o misiune importanta. Realizatorul emisiunii Sinteza zilei, cel mai urmarit talk-show din Romania, ii invita pe romani sa-si.

Sinteza zilei. Organizatiile paramilitare din Ungaria

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, imagini incredibile difuzate de postul TV Al Jazeera cu modul in care se antreneaza gruparile paramilitare din Ungaria. Cred ca e interesant in aceste zile in .

Sinteza zilei. Augustin Lazar, protocol cu judecatorii

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, un nou document-bomba. Este vorba despre protocolul incheiat de Augustin Lazar in 2015, cu un an inainte sa devina procuror general, cu magistratii Curtii.

Sinteza zilei. Imaginile cu Klaus Iohannis care te vor lasa mut

Mihai Gadea a prezentat, marti seara, la Sinteza zilei, imagini halucinante cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron care il asteapta in strada pe Klaus Iohannis. Stire in curs de.

UDMR, mesaj la sedinta solemna de Centenar: Comunitatea maghiara din Romania a reusit sa-si pastreze identitatea

Senatorul UDMR Novak Csaba-Zoltan a afirmat, miercuri, la sedinta solemna a Parlamentului, ca maghiarii din Romania nu se pot raporta la acest Centenar la fel ca majoritatea romanilor, intrucat ceea ce.

A avut cel mai TARE talk-show din Romania, dar s-a retras de ani buni. Cum arata si cu ce se ocupa acum MARIUS TUCA (FOTO)

S-au scurs 20 de ani de cand era regele absolut al talk-show-urilor din Romania. Astazi, Marius Tuca, retras de ani buni, este un boem manager de radio care scrie constant poezii. Proprietar al Smart FM, fostul.

Studentii la Medicina ii raspund ministrului Pintea: Exista multe motive pentru care medicii tineri pleaca din Romania

Federatia Asociatiilor Studentilor in Medicina din Romania FASMR) a reactionat, marti, dupa ce ministrul Sanatatii Sorina Pintea a anuntat ca ia in calcul incheierea unui act aditional la contractele de munca ale rezidentilor, astfel incat acestia sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )