Libnet.ro
UNICEF

09:00

Au facut istorie! Cele mai faimoase coafuri ale vedetelor din ultimii 20 de ani!

ADPM ADPM,
Au facut istorie! Cele mai faimoase coafuri ale vedetelor din ultimii 20 de ani!

De la momentul in care Winona Ryder a aparut tunsa scurt, in anul 1994, si pana la Demi Moore, care, in 1996, a renuntat complet la podoaba capilara, sau la felul in care Jennifer Aniston avea aranjat parul in serialul Friends, iata cele mai faimoase coafuri pe care vedetele le-au afisat de-a lungul anilor. continuă pe ADPM

Klaus Iohannis, la Bruxelles: Europenizarea completa a Romaniei, unul dintre cele mai importante obiective ale mandatului meu

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la prima sa vizita oficiala la Bruxelles, a facut o declaratie de presa comuna cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, joi, unde a vorbit despre europenizarea.

Top 10 cele mai interesante campanii fashion ale sezonului

La inceput de an, marile brand-uri lanseaza campanii fashion din cele mai inedite, sperand ca astfel vor reusi sa atraga atentia lumii intregi asupra noilor colectii.

Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE anul trecut, iar blocul comunitar si eurozona au fost pe scaderi de preturi

Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din Uniunea Europeana, inregistrand o rata anuala a inflatiei de 1% in decembrie 2014, in conditiile in care in ansamblu atat zona euro, cat si Uniunea Europeana au avut scaderi ale preturilor de consum, releva datele comunicate, vineri, de Biroul european de statistica Eurostat. Valorile inflatiei din Romania intra in concordanta cu evolutia exportului romanesc de produse agroalimentare in crestere, anuntat joi de Ministerul Agriculturii.

Cele mai simple jocuri pentru mobil: sase aplicatii care te vor tine ocupat in weekend

Cele mai simple jocuri pentru mobils-au dovedit a fi si mari succese, datorita atentiei sporite care a fost acordata gameplay-ului. Desi in multe situatii este criticata, in cazul jocurilor pe dispozitive mobile, simplitatea a contribuit decisiv la succesul unor jocuri, atat pe Android, cat si pe iOS. Dintre cele mai cunoscute exemple, merita sa amintim [].

Cele mai cheltuitoare femei dupa zodie: risipitoarele care nu se uita la bani

Hotii iti cer banii sau viata, femeile le vor pe amandoua, scria romancierul si eseistul englez Samuel Butler, incercand sa surprinda relatia complicata dintre iubire, barbati si apetenta femeilor pentru avere. Astrologii, la randul lor, au reusit sa identifice cele mai cheltuitoare femei dupa zodie in functie de semnul astral sub care ne nastem.

Cele mai simple exercitii pentru slabit

Cand vine vorba de slabit, multi oameni se gandesc la antrenamentele sofisticate de la sala. Uneori, insa, exercitiile simple sunt suficiente pentru a ne atinge obiectivele. Sunt usor de executat si, in plus, nu necesita un echipament deosebit. in acest articol am identificat cateva dintre cele mai simple exercitii pentru slabit.

Cele mai frumoase drumuri din Republica Moldova

Cand vorbim de cele mai frumoase drumuri din Republica Moldova ne referim mai degraba la peisajul pe care il ofera calatorului, nu neaparat la starea soselei. Drumurile din Republica Moldova au fost intotdeauna subiectul unor discutii critice, mai ales din cauza starii lor.

Care sunt cele mai bune bucatarii din restaurantele bucurestene in 2014

Publicatia online Restograf a premiat cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, dupa specificul lor. Singurul criteriu care a fost luat in calcul in realizarea topului a fost calitatea produselor pregatite, de aceea pe plachetele acordate scrie, de exemplu, Cea mai buna bucatarie turceasca din Bucuresti in 2014, si nu Cel mai bun restaurant turcesc din Bucuresti in 2014.

Cele mai zgarcite zodii: nativii stransi la punga

Nu toate semnele zodiacale sunt generoase in egala masura, iar cele mai zgarcite zodii sunt semnele de pamant, in opinia astrologilor. O trasatura definitorie pentru aceste zodii ar fi ca nu le place sa-si cheltuiasca banii pentru a satisface capriciile altora, dar sunt mai relaxati in ceea ce priveste satisfacerea propriilor placeri.

Cele mai frumoase locuri din Bulgaria. Top destinatii turistice din tara vecina

Cele mai frumoase locuri din Bulgaria. Tara vecina este o destinatie de top pentru turistii romani care apreciaza serviciile de calitate si preturile relativ mici. Statiunile de la Marea Neagra, orasele istorice si statiunile de schi din Bulgaria sunt asaltate anual de zeci de mii de romani.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )