Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai cheltuitoare femei dupa zodie: risipitoarele care nu se uita la bani

Adevărul Adevărul,
Cele mai cheltuitoare femei dupa zodie: risipitoarele care nu se uita la bani

Hotii iti cer banii sau viata, femeile le vor pe amandoua, scria romancierul si eseistul englez Samuel Butler, incercand sa surprinda relatia complicata dintre iubire, barbati si apetenta femeilor pentru avere. Astrologii, la randul lor, au reusit sa identifice cele mai cheltuitoare femei dupa zodie in functie de semnul astral sub care ne nastem. continuă pe Adevărul

Business B1 la zi: Romania, in topul tarilor cu cele mai multe femei manager

Romania se afla pe locul 53 din 126 de tari dupa ponderea femeilor care ocupa pozitia de manager, cu 31,4%, depasind tari precum Germania, Austria, Spania sau Olanda, dar se plaseaza sub Republica Moldova,.

Tamas, subiect de banc: cele mai tari glume dupa ce a semnat cu Steaua. Cum a raspuns ofertei? Sec: Vin!

Cea mai mediatizata mutare din mercato face furori in mediul online, acolo unde exista o avalansa de glume pe seama fundasului de 31 de ani si slabiciunea sa pentru bauturile alcoolice.

Topul artistilor cu cele mai scumpe bilete la concerte in 2014

Grupul american Fleetwood Mac ocupa primul loc in topul artistilor cu cele mai scumpe bilete la concertele pe care le-a sustinut in 2014, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes.

Bataie intre mai multe femei, intr-un mall din Braila: Un martor a filmat momentul (VIDEO)

Imagini incredibile filmate de un amator in mall-ul din Braila. Mai multe femei s-au luat la bataie intr-o cafenea. Pe langa tipetele de rigoare, acestea s-au paruit ca la usa cortului si s-au imbrancit peste.

Care sunt cele mai bune bucatarii din restaurantele bucurestene in 2014

Publicatia online Restograf a premiat cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, dupa specificul lor. Singurul criteriu care a fost luat in calcul in realizarea topului a fost calitatea produselor pregatite, de aceea pe plachetele acordate scrie, de exemplu, Cea mai buna bucatarie turceasca din Bucuresti in 2014, si nu Cel mai bun restaurant turcesc din Bucuresti in 2014.

Au facut istorie! Cele mai faimoase coafuri ale vedetelor din ultimii 20 de ani!

De la momentul in care Winona Ryder a aparut tunsa scurt, in anul 1994, si pana la Demi Moore, care, in 1996, a renuntat complet la podoaba capilara, sau la felul in care Jennifer Aniston avea aranjat parul in serialul Friends, iata cele mai faimoase coafuri pe care vedetele le-au afisat de-a lungul anilor.

Cele mai simple jocuri pentru mobil: sase aplicatii care te vor tine ocupat in weekend

Cele mai simple jocuri pentru mobils-au dovedit a fi si mari succese, datorita atentiei sporite care a fost acordata gameplay-ului. Desi in multe situatii este criticata, in cazul jocurilor pe dispozitive mobile, simplitatea a contribuit decisiv la succesul unor jocuri, atat pe Android, cat si pe iOS. Dintre cele mai cunoscute exemple, merita sa amintim [].

Cele mai frumoase drumuri din Republica Moldova

Cand vorbim de cele mai frumoase drumuri din Republica Moldova ne referim mai degraba la peisajul pe care il ofera calatorului, nu neaparat la starea soselei. Drumurile din Republica Moldova au fost intotdeauna subiectul unor discutii critice, mai ales din cauza starii lor.

Cele mai frumoase locuri din Bulgaria. Top destinatii turistice din tara vecina

Cele mai frumoase locuri din Bulgaria. Tara vecina este o destinatie de top pentru turistii romani care apreciaza serviciile de calitate si preturile relativ mici. Statiunile de la Marea Neagra, orasele istorice si statiunile de schi din Bulgaria sunt asaltate anual de zeci de mii de romani.

Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE anul trecut, iar blocul comunitar si eurozona au fost pe scaderi de preturi

Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din Uniunea Europeana, inregistrand o rata anuala a inflatiei de 1% in decembrie 2014, in conditiile in care in ansamblu atat zona euro, cat si Uniunea Europeana au avut scaderi ale preturilor de consum, releva datele comunicate, vineri, de Biroul european de statistica Eurostat. Valorile inflatiei din Romania intra in concordanta cu evolutia exportului romanesc de produse agroalimentare in crestere, anuntat joi de Ministerul Agriculturii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )