Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce a facut Mihai Bobonete atunci cand a crezut ca nu-l vede nimeni! Actorul din Las Fierbinti, gest in plina strada

Playtech Playtech,
Ce a facut Mihai Bobonete atunci cand a crezut ca nu-l vede nimeni! Actorul din Las Fierbinti, gest in plina strada

Mihai Bobonete, Bobita din Las Fierbinti, a facut un gest deplasat in plina strada, crezand ca nu il vede nimeni. Despre ce e vorba? Ce a facut Mihai Bobonete atunci cand a crezut ca nu-l vede nimeni! Mihai Bobonete il interpreteaza pe Bobita in serialul de comedie romanesc Las Fierbinti. Patron al crasmei locale, este . continuă pe Playtech

A cunoscut un tanar pe net, iar adolescenta a fost cucerita pe loc. Asa ca atunci cand i-a cerut fotografii incendiare cu ea, nu a stat pe ganduri si i-a trimis. in scurt timp, visul iubirii s-a spulberat

A cunoscut un tanar pe net, iar adolescenta a fost cucerita pe loc. Asa ca atunci cand i-a cerut fotografii incendiare cu ea, nu a stat pe ganduri si i-a trimis. in scurt timp, visul iubirii s-a spulberat.

Barbatul a suferit un accident, iar atunci cand politistii au venit la fata locului, au facut o descoperire neasteptata in duba pe care acesta o conducea. Era chiar acolo!

Barbatul a suferit un accident, iar atunci candpolitistii au venit la fata locului, au facut o descoperire neasteptata in duba pe care acesta o conducea.

Istvan Kovacs, arbitrul de la Craiova vs FCSB, a explicat incidentul cu Florinel Coman, atunci cand i-a spus jucatorului: Dispari!

Istvan Kovacs, arbitrul care a oficiat partida dintre Universitatea Craiova si FCSB, incheiata cu scorul de 0-1, a oferit o explicatie pentru incidentul din timpul partidei, cand i s-a adresat lui Florinel Coman in felul urmator: dispari!.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )